Mode

Sneakers - Diemme Italy / Pants - Moss / Bag - Céline / Sweater - Rabens Saloner / Shirt - Forte_Forte / Coat - Joseph / Rings - Hvisk

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Travel

Som sagt, så älskar jag Köpenhamn. Kan ju tänka mig att bo där, någon gång i mitt liv, längre fram. Finner nya platser varje gång jag är där. Staden är så "liten" men samtidigt stor med tanke på att jag hela tiden finner nya ställen. Hade iallafall två fantastiska dagar där med mamma och pappa. Supertrevligt är bara förnamnet. Bilder från Ströget i solen, paus på Europa, besök i Rabens butiken, lunch på Victors och fina byggnader i varje hörn. Kommer snart tillbaka kära stad..

Likes

Comments

God morgon käraste ni! Igår vaknade jag upp i den här sängen. Sov så gott där :-) Saknade nog dock min säng lite ändå ;-) Somnade gott och tidigt igår kväll vilket var otroligt skönt med tanke på att jag gått upp så tidigt alla dagar senaste veckorna. I natt ställdes ju klockan om också så vi alla fick en extra timme att sova. Så himla skönt faktiskt. Gick upp och åt frukost med familjen, men nu är jag tillbaka i sängen och skall kolla Greys Anatomy som är beroende just nu.. idag är det min dag också, samt alla andra Elsor! Elsa-dagen i all ära!

Likes

Comments

Travel, Vardag

När regnet slutade så hamnade vi på Ströget där vi passade på att ta en kaffepaus. Eftersom vi var uppe redan vid fem så behövde vi koffeinet för att kunna fortsätta vidare ;-) Måste faktiskt säga att Café Europas "bakelser" är så goda. Har besökt stället ett antal gånger innan och alltid lika nöjd. Croissanten och kaffet tillsammans var en hit!

Likes

Comments

Mode, Travel

Home sweet home! Äntligen hemma med andra ord. Ett intensivt dygn i Köpenhamn. Så trevligt! Mycket mat, mycket vin, fint väder och shopping. Direkt när vi kom dit igår så började det regna och jag tänkte bara direkt fasen. Men som tur var så stack solen fram efter en stund och vädret började likna en härlig höstdag. Vi spatserade runt hela dagen jag och mamma, åt lunch och fortsatte runt. Blir så avundsjuk på alla danskar som har så mycket gott runt omkring sig. Bra shopping, bra matställen, underbar arkitektur, allt! Blir mer och mer sugen för varje gång jag besöker Köpenhamn, att flytta dit..

Likes

Comments

Tips

A really nice sweater with lovely details // The perfect partydress for every occation // Lovely sneakers for your everyday wardrobe

Likes

Comments

Mode, Vardag

T-shirt*Rabens Saloner / Jeans- M.I.H

Hej på er! Sitter här hemma och försöker packa väskan. Är helt slut i huvudet efter idag. Ni vet, den känslan när man har huvudvärk och är helt seg och inte kan tänka? Så känner jag mig just nu och har känt mig hela dagen. Var iallafall en sväng i stan och njöt av Göteborg. Hösten är så otroligt mysig, tycker jag. Direkt när jag kom hem och lade mig i sängen så somnade jag och vaknade till av att pappa ropade att det var mat. Thaimat och cola..finns det någonting bättre? Skall packa klart nu och sedan sova, ser fram emot lov och helg!

Likes

Comments

Tips, Q/A, V-Blogs

Nu är den här, den ni alla har väntat på...videobloggen!!!! Yay! Tog med en del av svaren, dem som jag hann med att svara på. Skall göra fler i framtiden då jag tyckte det var kul. :-) Gilla videoklippet på youtube om ni gillar den och följ mig gärna där också. Puss <3

Likes

Comments

Nouw Magazine