Photos: Felicia, edit: me

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Sneakers HÄR / 2. Tights HÄR / 3. Träningströja HÄR / 4. Löparväst HÄR / 5. Hoodie HÄR / 6. Tights HÄR / 7. Sneakers HÄR / 8. Löpartröja HÄR

Vill verkligen komma igång med träningen nu. Hatar bokstavligen att vara sjuk, att inte ha möjlighet till att träna. Vill både köpa nya träningskläder och komma igång. Förhoppningsvis skall jag tillbaka till tennisbanan imorgon och spela, om jag är tillräckligt kry. Håller tummarna för det.

Annars då? Haft en lång dag i skolan, satt och skrev prov till klockan sex och var hemma strax innan sju. Kan ni tänka er hur trött jag var efter att hållit igång sedan halv sju imorse? Ögonen kunde knappt hålla sig öppna och samma sak händer just nu..inne i en trötthetsperiod, men skall kämpa mig igenom den. Snart över!

Likes

Comments

Dress from Ivy Revel

Suttit i flera timmar och konsumerat och slukat upp all information jag kan få om morgondagens prov. Äntligen blivit klar med anteckningarna, vilket känns riktigt skönt. Kan inte förstå att det redan är ny vecka? Tycker veckorna rusar förbi vilket jag diskuterade i helgen, just att det känns som om det var sommar alldeles nyss och nu första advent samt snart jul..helt sinnessjukt! Kan ju dock inte klaga, tycker det är väldigt skönt att tiden går fort med tanke på hur skoltrött jag är. Säkert fler än jag som känner samma sak, men kan knappt beskriva den trötthet jag har kring allt just nu, men framförallt skolan. Livet ligger i gråzon. Därför är det så skönt att just tiden går fort. Snart student och jag kan göra mina egna val!

Ser fram emot allt jag har framför mig och ser det som min motivation på den gråa vardag jag lever i just nu. Det som ligger närmst mig nu i tid är resan på jullovet till värmen och havet. Att få känna saltet på sin kropp, solens strålar som gör att jag känner abstinens efter att få springa i vattnet och dyka bland korallrev och simma bland fiskar. Dricka ljuvliga drinkar, höra härlig tropisk musik, äta god mat. Kan knappt bärga mig..

Nu skall jag få sömntimmarna att bli många och sova snarast, puss på er så länge. 

Likes

Comments

Dress from Ivy Revel (HERE )

Hur fin är inte denna klänningen? Använder ju sällan klänningar, men de få klänningar jag har är oftast lite längre som går ned till knäna. Tyckte modellen på denna var helt grym och chokern som är inbyggd med knytmöjlighet bak är fantastisk. Jag har ett samarbete tillsammans med Ivy Revel och denna helgen är det "Black Friday" och anger ni ELSA35 i kassan så får ni hela 35% Rabatt. Så in och shoppa med er!

Likes

Comments

Hej babes! Hur mår ni? I morse vaknade jag upp bredvid Amanda och vi gick på en promenad till affären och köpte färska frallor och vår första lussebulle för i år! Så himla gott. Har nästan glömt av hur gott det är! Älskar lussebullar :-) Satte på filmen EGO och fixade i ordning frukosten och myste till det ordentligt framför teven. Spenderat hela dagen med Gilmore Girls och tagit det passivt. Någonting som jag mer eller mindre behöver framförallt nu när jag varit sjuk. Sköna lördag..nu är det chark, glass och Skyfall i sällskap med mamma. Kan inte bli bättre!

Likes

Comments

Coat - Dondup // jeans - Yunkyard // Boots - H&M

Likes

Comments

Nouw Magazine