Travel

Från solen! Efter en heldag i solen mår jag förträffligt. Jag som sa att jag minst skulle läsa två böcker? Är snart klar med min tredje. Trivs som fisken i vattnet. Skall snart ta en tupplur innan nyårskvällen börjar. När jag är hemma skall ni få en ypperlig summering av året som gott. Hej sålänge mina kärisar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Travel

Jag fortsätter leva. Steg upp tidigt för morgonträning med pappa som följdes upp med frukost och sedan direkt till stranden. Idag var det stekhett så blev att svalka sig kontinuerligt i havet. Måste snorkla. Förra årets snorkling var ju fantastisk..

Likes

Comments

Travel

Update: Solen skiner. Hotellet är fantastiskt och jag börjar äntligen slappna av. Imorgon skall jag morgonträningen innan frukost vilket känns otroligt härligt. Frukosten imorse var magisk. Färskpressad juice och omelett? Perfekt start på dagen. Håller er uppdaterade! Puss.

Likes

Comments

Tips

Makeupvideos via Vogue, simpla, peppande och grymma resultat. Vem gillar inte det?

Likes

Comments

Tips

Mellandagsrean är fullt igång. Perfekt läge att slå till på godbitarna man spanat in under året men inte velat lägga pengarna på. Hur fina är inte klackarna från Acne? Sen är jag ju helt kär i Jerome Dreyfuss plånboken i vinrött. Snygg färg och bra storlek. TIPS!

Likes

Comments

Deeper thoughts, Vardag

Glasögonorm

Dagen i ära har spenderats genom att vakna upp efter en festlig gårdag, med Amanda bredvid mig. Vi agerade riktiga sömntutor imorse så blev att vi sov extra länge idag. Igår umgicks vi på Bellora med rödvin, catch up och bekanta ansikten som slog sig ned vid oss. Alltid lika trevligt att träffa personer man inte träffar vanligtvis. Var lite för mycket folk ute, så vi begav oss hemåt vid två. Vilket var kanske lika bra, med tanke på att jag behövde vara pigg för att packa idag. Åker ju nämligen iväg imorgon bitti. Tidigt som sjutton. Men det är ju det bästa av allt. Att just gå upp tidigt och hoppa in i bilen, sömnig och sedan åka iväg med lyckorus i kroppen till en ny plats.

Det där med att vara utvilad och pigg idag, var ju inte riktigt på topp då jag somnade vid tre och vaknade upp ett par timmar senare av att vi skulle iväg för att bunkra upp oss med böcker inför resan. Jag såväl som min familj läser högar med böcker. Ni skall se vår bokhylla hemma, så skulle ni förmodligen först ;-) Köpte med fyra pocketböcker och skall försöka läsa minst två eller tre av dem. Kan tipsa om dem jag tycker är värda en läsning till er sedan?

Självklart nu när jag skall upp tidigt, ligger jag vaken och inte kan sova.. ironic huh.. :-)

Likes

Comments

Contains affiliate links Vardag, Tips

Samma panik. Varje år, nyårsafton. Jag har gladeligen inte haft den paniken på ett par år då jag i princip varit borta senaste fyra åren, vilket jag är extremt lycklig och glad över. Att just få slippa nyårshetsen generellt men också hela grejen med att hitta outfit och planer. Hit och dit. MEN, för er som faktiskt skall fira detta kalas, behöver kanske lite inspiration. Många har redan funnit sina klänningar och outfits, men en del står fortfarande still i panik och finner ingen inspiration.


HÄR // HÄR // HÄR

Likes

Comments

Nouw Magazine