Från solen! Efter en heldag i solen mår jag förträffligt. Jag som sa att jag minst skulle läsa två böcker? Är snart klar med min tredje. Trivs som fisken i vattnet. Skall snart ta en tupplur innan nyårskvällen börjar. När jag är hemma skall ni få en ypperlig summering av året som gott. Hej sålänge mina kärisar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag fortsätter leva. Steg upp tidigt för morgonträning med pappa som följdes upp med frukost och sedan direkt till stranden. Idag var det stekhett så blev att svalka sig kontinuerligt i havet. Måste snorkla. Förra årets snorkling var ju fantastisk..

Likes

Comments

Update: Solen skiner. Hotellet är fantastiskt och jag börjar äntligen slappna av. Imorgon skall jag morgonträningen innan frukost vilket känns otroligt härligt. Frukosten imorse var magisk. Färskpressad juice och omelett? Perfekt start på dagen. Håller er uppdaterade! Puss.

Likes

Comments

Makeupvideos via Vogue, simpla, peppande och grymma resultat. Vem gillar inte det?

Likes

Comments

Mellandagsrean är fullt igång. Perfekt läge att slå till på godbitarna man spanat in under året men inte velat lägga pengarna på. Hur fina är inte klackarna från Acne? Sen är jag ju helt kär i Jerome Dreyfuss plånboken i vinrött. Snygg färg och bra storlek. TIPS!

Likes

Comments

Nouw Magazine