Tips

Något jag tycker viktigt är främst att resa bekvämt (1) men också att resa med stil. Man vill ju ändå ha en snygg outfit på sig. Undantag om man reser långt, men vid lite kortare resor är det värt att slänga ett extra öga åt vad man har på sig. Jag har plockat ut några favoriter.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag, Tips

Belstaff Jacka storlek It42 = S

Säljer min fina Belstaff jacka som tyvärr inte kommer till så mycket användning som jag hade velat. Köpt på w19 i Göteborg för några år sedan. Köpt för ca 4000kr och säljes för 1800kr. Bra i skick och inga skråmor.

Fint bälte köpt på Fiorucci för ca 700 kr, i ljus beige färg. Säljer för 250kr. Väldigt bra i skick.

Nolita blus, i S. Säljes för 200 kronor

Jättefin MET tröja med håliga axlar i S. Köpt för ca 800kr, säljes för 250kr.

Les Artists t-shirt med "Jacobs" tryck i en S. Säljes för 250kr

Cycle jeans i både mörkgrått/svarta och kakigröna. Storlek 26 men är som 25, då dem inte är särskilt stretchiga. Snygga brallor som passar alla tillfällen och är i samma modell. Köpta för 1800 st och säljer dem för 450kr st.

Gråa Dondup jeans i 25, men pga att jag fick en fläck på dem så har dem blivit lite mindre i storleken så är 24/25 och lite ljusare nu men är fina i skicket. Köpte dem för 2200kr och säljer dem för 550kr

En fantastiskt fin Campomaggi väska som inte kommer till den användning den bör göra. Min allra första väska jag la pengar på. Den är välanvänd men fortfarande i väldigt fint skick då skinnet blir bara finare och finare med åren. Köpte den för ca 4500/5000kr och säljer denna för 2000kr.


Vid intresse eller frågor kontakta mig på elsa.blogg@hotmail.se eller på Facebook "Elsa Wedebrand". Det är först till kvarn och kan skicka, men då står köpare för frakten. Puss på er!

Likes

Comments

Tips
Follow elsawedebrand on Instagram

Käraste ni! Ni som inte följer mig på Instagram, gör det. Uppdaterar kontinuerligt med bilder från min vardag, resor, tips, throwbacks och massa roligt. Heter elsawedebrand där. Tips! Här är mitt senaste samlat. Lite från min senaste resa i vintras, från min vardag senaste veckan och sommarthrowbacks. 

Likes

Comments

Mode, Tips

Tröja (HÄR) / Skjorta (HÄR) / Ring (HÄR)

Hur härlig är inte & Other Stories nya kollektion? Går ju in och kollar titt som tätt när klädkedjor börjar få in nya saker för att se om man gillar någonting. Är helt kär i den gröna hoodien. Vill bara mysa med den haha :-) Perfekt att styla upp med ett par skinnbyxor. Sen har jag börjar gilla trenden när det är ingraverat på olika ställen. Såsom på jeans eller på tröjor. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Mode, Vardag

Some inspiration this Monday...

Hej babes! Vilken måndag. Är helt slut! Energin sögs ut denna dagen. Hade en lång tråkig dag idag, som måndagar i praktiken brukar vara. Yes! Vi byter ju schema terminsvis på Samskolan och nu denna terminen är måndagar på gamla tråkiga viset, det vill säga långa, tråkiga och big NO NO.. Vilket är väldigt synd, då jag tidigare inte hade några som helst problem att ha en ny vecka. Ni kommer väl ihåg hur glad jag var varje ny vecka som inleddes?

Väl hemma så hamnade jag i sängen och somnade. Vaknade sedan upp vid fem av att mamma stod vid dörren och undrade vad jag höll på med, vi hade bestämt att vi skulle gymma vid fem. Hallå Elsa?! Skyndade mig därmed upp, kastade på mig kläderna och följde med mamma dit. Körde ett riktigt köttigt benpass, gick darrande därifrån. Den känslan är oslagbar.

Nu däremot är det dags att sova. Komma ikapp ett par sovtimmar. Börjar dessutom sent imorgon, så passar ju helt perfekt då. <3

Likes

Comments

Deeper thoughts, Vardag

Jag kan inte gå och träna ensam, tycker det är så tråkigt. Behöver någon med mig. Vi behöver möjligen inte träna tillsammans med just känslan att vara där tillsammans känns så bra för mig.

Jag älskar att dricka kaffe, tycker det är så förbaskat gott och trevligt. Att sitta och avnjuta en kaffe och i bästa fall med någon är ju som balsam för själen?

Jag tycker det är så härlig grej med vintage väskor. Jag vet inte just vad det är exakt med saken, men att den bär med en historia från någon annan till en annan är ju faktiskt väldigt fantastiskt och beundransvärt. Vill ha en hel samling med dej.

Jag älskar att läsa böcker. Att förlora tiden och bli helt inne i en bok. Dock är det svårt för mig att hitta böcker jag gillar men när jag väl finner en intressant bok, då är det ingenting som stoppar mig från att läsa.

Jag är verkligen för balans. Tränar jag så kan jag unna mig att äta bröd ibland. Visserligen försöker jag äta sunt men man skall inte behöva dra ned på allt bara för att man "skall" göra det. BALANS ÄR BRA.

Jag är en jeanstjej! Älskar verkligen jeans och bär det gärna varje dag. Mina favoriter i garderoben är mina tusen år gamla Dondup jeans som jag haft i ett par år nu. Sömmarna har gått upp och nästan håliga men fortfarande lika underbara. Sedan mina nya Rag & Bone jag köpte nu i januari. Storfavoriter i garderoben och är verkligen helgrymma. Jeans, jeans är bästa plagget.

Jag är telefonberoende. Vilket är väldigt jobbigt. Men är beroende av att kolla telefonen hela tiden. Vilket möjligen beror på mitt jobb, att ständigt vara uppdaterad, men ändå..väldigt jobbigt?

Jag går alltid runt och sjunger hemma. Älskar att sjunga, vilket man kanske inte tror. Dock skulle jag inte anse mig som så duktigt haha.

Jag byter ständigt spotifylistor. Gör jag en ny ena veckan, så är den utbytt veckan därpå. Dåligt vana? Eller?

Likes

Comments

Vardag

Laidback, vin, vänner och filmfestival summerar min helg gott och väl. Att ta det lugnt under helgerna har blivit en skön rutin för mig. Att vakna upp utvilad och inte trött från dagen innan. Ni vet, bara grymt bra. Fullt laddad inför kommande veckan, gång på gång. Just idag kanske inte är det bästa exemplet, då jag är trött och irriterad på dumma saker i skolan, men i övrigt. Så mår jag bra, faktiskt.

Likes

Comments

Nouw Magazine