Inlägg i samarbete med Smimpy

Något jag insett med åren är vikten av "kvalité framför kvantitet". Vikten av en bra basgarderob. Som ni vet klickade jag hem denna från Smimpy härom veckan som jag har förälskat mig i, då den är SÅ himla bekväm. Haft både till vardags, hemma och till träningen. Perfekt till din basgarderob.

Ett plagg som håller länge med otrolig bra kvalité. Ni hittar den i min shop HÄR. Jag tycker personligen det är väldigt smidigt att ha sin egna webbshop där man kan samla alla sina favoritprodukter som man vill tipsa andra om eller samla saker som man kanske själv vill köpa. Jag har samlat alla mina favoritprodukter här, allt från kläder, skönhetsprodukter till inredning.

Här hittar ni några av mina favoriter, bl.a. hoodien och en snygg polo från Gestuz.

Som jag även nämnt innan har ni möjligheten till att öppna er egna webbshop, precis som jag om ni klickar HÄR! Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Photos: Felicia L

Sneakers - Philippe Model / Jeans - Crocker / Jacket - Baum Und Pferdgarden /Sunglasses - Céline / Bag - Chanel / Jewelry - Syster P, Jane Koenig, Pernille Corydon

Likes

Comments

budget vs lyx


I takt med att modeveckorna strömmar förbi så fylls inspirationskontot på kontinuerligt. Vilket jag tackar och bockar för. Högmidjade jeans som sitter som en smäck utan att behöva ha stretch är ju högst upp på min önskelista. På delad förstaplats skriker en rutad blazer eller kappa efter att få krypa upp i min garderob. Perfekt i tid för att Oktboberpoletten trillar ner i lådan. Hej hösten, jag är redo för dig.

Likes

Comments

Monday

Laidback Monday with jeans, sneakers, a pullover and a oversized blazer.

Måndag mina vänner! Ny vecka! Denna veckan innebär planerad, tidiga mornar och nytt jobb. Spännande! Solen skiner och jag sitter med mejlen som är rinner över med mejl. Snart skall jag iväg till skräddaren för att lämna in lite byxor som är på tok för långa för mig. Alltid när jag införskaffar mig nya byxor har jag en tendens att tycka om när dem är lite för långa, då jag kan bära dem till ett par boots. Problemet är då när inte ens ett par boots eller klackar räddar mig, då är det ett riktigt problem som måste lösas. Nu med skräddaren. Vilken måndagssyssla. Nu när jag börjar jobba ska jag dessutom se till att ta mycket outfit bilder. Enklare när man jobbar med kläder mer dagligen.

Likes

Comments

I samarbete med Smimpy

Ni hittar min butik HÄR

Lite roliga nyheter, jag har öppnat min alldeles egna nätbutik hos Smimpy! Hur kul! Har samlat alla mina personliga favoritprodukter där vilket är både skönhetsprodukter, kläder och även lite inredning. Fyller på kontinuerligt i och med att det kommer nyheter hela tiden men desto mer desto bättre. :-) Ni hittar min lilla butik här! Idag var det en riktig myssöndag och passade då på att bära min favorittröja som ni hittar just i min butik. SÅ mysig verkligen. Nu när det är höst vill man ju ha lite gosiga tröjor, denna som dessutom är i kashmir är ju helt perfekt. Så in och kolla mina favoriter i min butik!

Är du också influenser och vill skapa din egna lilla butik med dina favoriter? Då kan du göra som jag och klicka här!

Likes

Comments

Jeans - Made In Heaven (M.I.H) (HERE )// Sunglasses - Céline (HERE , sale!)// Sneakers - Philippe Model (HERE ) // Bag - Burberry // Sweater (HERE )

Likes

Comments

Nouw Magazine