Hur tänker du kring samarbeten? Tjänar du pengar på din blogg? Kram
- Ja jag tjänar pengar på min blogg och är en inkomstkälla för mig. Angående samarbeten så gör jag enbart samarbeten som jag anser passar mitt varumärke. Även om jag får flera förfrågningar varje dag tackar jag inte ja till allt om det inte faller mig i smaken eller passar. Kram!

Vad gjorde du efter studenten? Tog du sabbatsår? Vad har du för framtidsplaner?
vill du tipsa om snygga kappor?

- Jag åkte till Italien med familjen i en vecka. Sedan jobbade jag hela sommaren 80% ungefär på mitt sommarställe som servitris. Åkte sedan till Frankrike i 10 dagar med två kompisar. När jag kom hem jobbade jag en månad på UF och ett annat ställe. Just nu arbetar jag enbart med mina sociala medier. Jag har inte börjat plugga ännu och har inte planer på det just nu, men något som jag kommer göra om 1,5 år eller något sådant. Har inte någon specifik plan jag kommer förhålla mig till utan jag tar det lite som det kommer som det ser ut nu. Vad jag har för planer i framtiden så vill jag flytta till antingen Stockholm eller Paris nästa höst för att komma ifrån Göteborg. Hade egentligen planer på att läsa i Florens till våren men blev framskjutet så funderar på att läsa där nästa vår. Har en kompis som skall läsa där till våren så skall se vad hon säger om det efter en termin där.

Ja, absolut det kan jag göra i ett separat inlägg <3

En riktigt ingående hudvårdsrutin hade varit jättekul att läsa!
- Har skrivit ett inlägg i somras med vilka produkter jag använder men kan göra ett uppdaterat inlägg nu då jag bytt ut lite krämer och liknande nu inför vintern. <3 Kram

Vad gick du för linje på gymnasiet och vad jobbar du med just nu?
- Jag gick samhällsvetenskapliga linjen på Samskolan. Just nu jobbar jag med mina sociala medier.

Hej! Älskar dina bilder o hade varit jättekul om du ville dela med dig om hur du redigerar dem, eller om du kan göra ett bytt inlägg om det, tack!
- Tack söta du. Jag redigerar alla mina bilder olika men använder mig främst av VSCO och Afterlight. Justerar ljus, kontrast, skärpa och lägger på brus. Använder mig främst av "A" filtrens i VSCO, kram.

Hej Elsa, jag har precis som dig tagit studenten nu till sommaren och jobbar just nu på skola mest för att tjäna pengar. Börjar bli lite omotiverad just nu samtidigt som jag vet att jag vill göra massa saker men jag vet inte hur jag ska hinna med allting och samtidigt jobba och samtidigt känna lite press över att börja plugga. Tänkte därför höra med dig hur du tänker kring din framtid och livet efter studenten när man känner att det kan stå lite stilla. puss Elsa
- Förstår det och har själv känt igen mig stundtals i detta. Personligen så har jag bollat fram och tillbaka vad jag borde göra, men har insett att man har hela livet framför sig. Varför skall man stressa fram beslut man inte kan ta. Bättre att ta det som det kommer lite, lägga upp en liten preliminär plan och sedan utgå från den. Ibland viker man av från planer och då tycker jag det får vara så. Jag själv visste att jag inte ville börja plugga direkt efter studenten utan ville ta åtminstone ett sabbatsår. Sedan vet jag att jag kommer börja studera längre fram men inte exakt vad eller när. Så mitt tips är att inte stressa upp sig allt för mycket utan ta det som det kommer. Kram <3

Hej Elsa jag tänkte höra med dig hur mycket du sparar varje månad (om du nu gör det) och även fråga vad du sparar till. PUSS
- Jag sparar inte någon specifik summa varje månad men försöker inte slösa pengar på onödiga köp såsom spontanköp etc. Sparar heller inte till något speciellt just nu.

Hej Elsa, älskar din blogg!! Vad brukar du använda för smink produkter? Testade du de ekologiska smink produkterna som du skrev om på bloggen och isåfall hur var dem? Kram
- Jag kan skriva ett inlägg med vilka produkter jag använder. Har inte testat de ekologiska produkterna ännu men är väldigt sugen på att köpa hem dem. Kram

Hej Elsa! Undrar vilka klubbar i Göteborg som är dina favoriter och vad det är för åldersgräns. Kram <3
- Mina favoriter just nu är Lounges och Push vilket är dem ställena jag går till dem gångerna jag går ut. De flesta klubbarna i Göteborg är som alla andra ställen, att man behöver lista om man är lite yngre vilket man i dem flesta fallen fixar genom kontakter. Kram

Vilken är den bästa (favorit) hudvårdsprodukt som du äger? vad skulle du tipsa om att ha på sig en utekväll nu i vinter?
- Skulle nog säga min ansiktsskrubb från Exuviance (här ) som är magi för huden. Framförallt nu under hemsketider. Jag tycker alltid det är svårt att hitta en snygg men samtidigt bekväm outfit nu under vinterhalvåret. Jag skulle nog säga ett par bekväma skor är A och O så om du har ett par bekväma klackar eller boots, go for it! Annars ett par sneakers. Sen en snygg jumpsuit eller ett par schysta jeans/byxor till en blus. Gillar inte att vara bar av någon anledning så har alltid långärmat. Känner mig bekvämast i det.

Vad bör man alltid ha i sin garderob? Favorit smink produkt?
- Ett par snygga sneakers, ett par stiletter samt ett par snygga boots. Klädmässigt tycker jag en klassisk vit skjorta, det går alltid hem. Ett par jeans som sitter kalasbra på och en snygg kavaj/blazer. Favoritprodukt är min Nars concealer. Den räddar alla dåliga dagar. Nästan... ;)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Q & A time! Jag tänkte att det var dags för att samla alla frågor under ett och samma tak så ni får alla era svar på ett och samma ställe <3 Ska även kolla igenom kommentarsfältet och svara på dem så snabbt som möjligt. Har haft det lite hektiskt nu under senaste dagarna så ska svara på dem nu när jag har mer tid. Så ställ era frågor så svarar jag på dem nu i veckan! Perfekt darlings!

Likes

Comments

Bubbel och glada tjejer inväntade mig och Klara som kom lite sent till en otroligt fin anordnad middag hos Bergan. Bästa Alice! Satt och pratade framtidsplaner, resor som var inplanerade och killsnack. Alltid lika trevligt. Väl inne i stan tog vi en drink (eller två) på Toso innan jag drog mig hemåt. Skönt att vara relativt tidig för en gång skull.

Believe it or not men trots tidig kväll så satte fredagen sina spår. Jag var ändå uppe tidigt, åt en god frukost med familjen och hoppade i kläderna för att ta en liten mysig tur på stan. Blev ett självklart stopp på Bar Centro för kaffe och macka. Jag laddade sedan upp inför kvällen..

Träffade efterlängtade älsklingen och vi åt skaldjur och drack vin. Pratade ikapp allt vi missat under det senaste. Vi skruvade sedan upp volymen och dansade till gamla godingar.

Ursprungliga outfiten jag tänkte ha innan jag ändrade mig för dansvänliga skor.. <3

Vid elva snåret intog vi staden och tog oss hem till Hilda som hade lite tjejer över hos henne. Blev sedan en sen natt på push innan vi tog oss hemåt. Idag har jag spenderat hela dagen hemma med Amanda framför en film. ÄLSKAR lugna söndagar. Det bästa som finns.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Blouse (HERE ), Use ELSA30 at checkout for 30% off!

Hej loves! Vilken regnig och tråkig dag. Klara vaknade upp vid min sida och jag serverade frukost innan hon skulle springa iväg till jobbet. Resten av dagen har jag spenderat framför datorn, svarat på mejl och latat mig. Åt sedan lunch med min far på Allora. Mysigt italienskt med starkt kaffe såsom jag gillar det. Ska nu kolla Suits och äta sushi. Man blir lat och trött av detta vädret, dock inget jag klagar över då jag älskar att ta det passivt och kura upp mig i soffan. Så ska stänga igen datorn, umgås med min älskade mamma och njuta av tillvaron. Puss på er!


Likes

Comments

Scarf (HERE ) // Gucci Sunglasses (HERE ) // Ganni blazer (HERE ) // Leo bag (HERE ) // Coat (HERE ) // Ganni lace top (HERE ) // Heels (HERE )

När snön faller ner på gatorna och isen lägger sig vill man bara kura upp sig i soffan och inte gå utanför dörren överhuvudtaget. Det är exakt vad jag har gjort idag, kurat upp mig i soffan med en kopp rykande svart kaffe och smyg spanat på alla nyheter som sakta men säkert intar alla första sidor. Sen kan man ju inte undgå reorna som lockar både ögon och öron. Har valt ut lite godbitar som sitter som en smäck nu i våra trista garderober. Scarfen känner ni nog igen? En av mina storfavoriter som använts både natt och dag, alla timmar på dygnet. Nu på rea! Perfekt helt enkelt!

Likes

Comments

Nouw Magazine