A little summary of my summer

Nora kom besök till västkustens pärla, Orust där mitt landställe även ligger. Ett par fantastiska dagar hade vi där med helt otroligt väder!! Längtar tillbaka som attan..

Många dagar på stranden där outfitsen var enkla.. Här är en om man ens kan kalla det för en outfit? Haha..

Jag var aktiv på att läsa böcker. Här hade jag ett riktigt bra flyt, läste 5 böcker på en vecka.. sjukt för att vara mig!

Kissemissen störde dock en hel del när han ville kela..

Vi åkte ut med båten en del; jag, mamma och pappa. Blev en trio då brodern jobbade för fullt!

I början av Juli tog jag och vännerna oss till Marstrand för ett fantastiskt dygn. Den årliga volleybollen ägde rum och hade en riktigt härlig dag. En av dem bästa dagarna på hela sommaren!

Min fina bror fyllde 20 år och firades med en lunch på Peterssons! Fint väder och Käringön är helt underbart!

Alice kom på besök till landet med sin segelbåt. Hade så mysigt med henne. Bad, mys och catch up. Vad som är bäst!

Vilma och Lisa kom på besök till landet för att hänga hos Majsan. Jag passade på att hänga med dem i ett dygn innan jag åkte till..

..Bovallstrand för att hänga med ett par kompisar. Hade en skithärlig helg med massa skoj och mys! Åkte en hel del båt, solade och åt glass i stora lass!

Sedan åkte jag tillbaka till mitt sommarställe igen. Åt härliga luncher och middagar med min fina familj. Här är brodern under en skaldjurslunch!

Jag och Hanna åkte till Köpenhamn. Strosade runt, shoppade massor, käkade god mat och drack goda drinkar. What to say? It was magical!

Jag var på cocktailmingel hos Stina(vänster) och fick träffa alla fina vänner som jag inte träffat på hela sommaren. Riktig trevlig kväll med perfekt väder och sällskap! Mitt i prick!

Hade ett par magiska dagar tillsammans med denna filuren efter att ha missat varandra varje gång. Antingen har ena befunnit sig i Göteborg och den andra på landet och vise versa. Sista dagarna på landet, alltså slutet för sommaren. Deppiga dagar.

Way Out West med bloggligan. Klockren helg! Här med @juliamalmsten , @mlisamuelsson och @joannafingal

​Här är en liten summering av det mesta från sommaren. Haft en underbar sommar även om inte vädret alltid var med oss. Nu inviger vi hösten och hoppas på att den blir mysig och härlig! 

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

idaaanderssson
idaaanderssson,
Jätte kul inlägg 😃
nouw.com/idaaanderssson