Answers

Gör du något med ditt hår? Så otroligt fin färg! .) sv: Jag slingar det varannan gång jag besöker min frisörssalong. Då lägger jag i varmare slingor närmare guld/beige för att få till en fin härlig färg! Kram!

hej! super fin blogg, följer dagligen och älskar den! fastnade för den beiga/vita (?) bikinin med paljetter, vart har du hittat den?? kram :) sv: Victoria's Secrets butik i London för 2 år sedan!

Vad har du för storlek på dem? :) sv: 26 då dem var relativt små i storleken så ta en storlek större!

Gud vad snygga!! Förresten en fråga ang Val Thorens, vad har du planerat att ha för festkläder?:) kram sv: Med egen erfarenhet nu gick jag ut i uggs och hade med mig primeboots men var för mestadels ett tungt eftersläpa då jag inte en enda gång fick användning av dem.. Klädesmässigt skulle jag ha byxor med alt underställsbyxor under, blusar, toppar med en kofta över då det är EXTREMT kallt.

vart hittade du dem och hur mycket fick du ge? :)) sjukt snygga!! sv:Tusen tack, visst är dem! 3800:- OM jag inte minns helt fel!

Hej! Skulle du kunna göra ett collage om vad man kan ha på sig över bikinin i sommar? typ beach dresses :)sv: H&M och Lindex brukar alltid få in fina i sina sommarkollektioner, men skall absolut hålla ett extra utkik åt dig;) Kram!

Hej, är helt kär i din stil! Kan du inte ge lite inspiration till skidkläder? kram sv: Vad glad jag blir, tack! Mina kläder kommer från Tenson som har riktigt härliga plagg och håller värmen utmärkt till alpernas kyla! Kram!

Åh supersnyggt! Älskar pälsen, vart kommer den ifrån? Kram sv: By Malene Birger!

var kan man hitta den fina jumpsuiten? <3 sv: Gina Tricot!

vad fin du är! vart kommer din blå skinnjacka ifrån? :) kram sv: Muubaa! Köpt här, Kram

HEJ HEJ!!! åker till alperna på torsdag och undrar var din kompis maja har köpt sin rosa jacka?? vore schyst om du kunde svara! kram sv: Har faktiskt ingen aning, skall fråga!


  • Q/A

Gillar

Kommentarer