Ask me

​Då jag har ett dött inspirationsbord tänkte jag ta mig i akt till att fråga er om ni har något ni undrar över eller vill att jag skall blogga om? Ni kanske har någon fråga som ni vill ha svar på snabbt eller något ni undrar över eller kanske något ni vill se mer av i bloggen. Så passar på att ge er chansen till att fråga massvis av frågor till mig så skall jag försöka mig på till att svara i ett videoinlägg för er! 

Gillar

Kommentarer

ellinor_westesdotter
,
Finns du på bloglovin? 😊
karljohansvamp
,
Hej Love your blogg såå mycket! typ avgudar den, men hur lång är du och hur ofta tränar du? Jag undrar också eftersom du handlar på sheinside hur storlekarna är och hur frakt och sånt går till. <3<3
yolo
,
jag undrar hur du blev så cool? hugz cler
Elsa_backlund
,
Hej kan inte du visa upp dina one teaspoon jeansshorts och hur du stylar dom i något inlägg? Har köpt ett par själv men vet inte riktigt hur jag ska styla dom. Puss och tack på förhand!
charlotta.folcker
,
Skulle du kunna tipsa om sommriga klänningar och outfits för finare tillfällen? Kram!
swag123
,
HEjj!! Tips på prisvärda klädkedjor?? (Vi kanske har olika syn på "prisvärt" men under 500 kr ^^)
Samt var har du köpt linnet du har på bilden??
Du verkar kreativ, har du tips på hur man kan stajla om gamla kläder, typ sånt som alltid bara ligger längst bak i garderoben och inte används?
KickiK
KickiK,
Hej, du hade väl din födelsedags middag hos le pain francais? Jag undrar om hur många var det som fick plats i lokalen? Hyrde du övervåningen hela övervåningen, isf hur mycket kostade det? Tacksam för svar kram 😊
nouw.com/kickik
ella_99
,
Kan du tipsa om balklänningar i 9:an! Vet verkligen inte vad jag ska ha:( vad är din balklänning köpt ifrån?
hannah-l-c
,
Ååh! Den här svarta toppen/dressen du har på bilden i detta inlägg är så fin! Får jag fråga var den är ifrån?
gabbirosen
,
Med vilket program redigerar du dina bilder??