Back at it!

Haft mina perioder när det kommer till träningen. Vilket jag förmodar att det är för dem flesta. Det går i vågor helt enkelt. Längtar tillbaka till när allt flöt på. Har ju skrivit ett antal gånger att jag inte haft någon motivation det senaste, vilket för mig har varit väldigt jobbigt. Saknar träningen!

Har ni något/några tips på hur man skall hitta tillbaka till motivation med träningen? Tycker det är så svårt. Hatar ju att springa mer än allt. Föredrar styrketräning och kondition i form av exv tennisen eller möjligen intervaller och dylikt. Känner verkligen "NU JÄVLAR". Måste bara bli frisk så skall gymmet från och med nu bli mitt andra hem.

Gillar

Kommentarer

Twiniisarna
Twiniisarna,
Motiverade träningsbilder/ videos eller ett träningsmål gör en oftast motiverad:))
nouw.com/twiniisarna
elsaw
elsaw,
Tack! Ska kolla på på det:))
nouw.com/elsaw
Matilda
,
Mitt bästa tips är att tänka på hur stark jag vill bli eller hur bra kondis jag vill få och genom dessa mål utmana mig själv med träningen. Börjar jag tänka på att jag ska tappa kilon eller bli "smalare"/"snyggare" så tappar jag motivationen direkt och jag börjar må sämre av träningen. Så - utgå från kroppens styrka och välmående, inte från utseende. 😊
elsaw
elsaw,
Tack snälla för tipsen! Uppskattas enormt mycket! Kram på dig!
nouw.com/elsaw