beachlife of vacay

Hade en sådan tur med att klicka dessa bilder. Tycker dem blir riktigt snygga med fint ljus och tillsammans med en lite lila redigering. Längtar tillbaka något så otroligt så hoppas på en resa dit snart igen eller åtminstone till värmen. Det jag har inbokat i min kalender för tillfället är Val Thorens och förhoppningsvis en tripp till Stockholm. 

Annars slänger jag in ett god morgon till er och skall alldeles strax sticka iväg till skolan för att sedan gå på helg. Skönt att jag hade en tvådagars vecka som en mjukstart. Skall ha en myskväll tillsammans med Maja så matlagning, filmmys, prat och härligheter kommer dagens fredag bestå av. Hörs sen! Puss! :-)


Gillar

Kommentarer

lisabengtsson
lisabengtsson,
Så härliga bilder!
nouw.com/lisabengtsson
isaaa_,
men gud så härligt! love beachlife
isabyl.devote.se
alicelagerberg
alicelagerberg,
Ser underbart ut. Är ny läsare på din blogg och vill bara säga att jag tycker att den är jättebra och full med inspiration! Så tack för det :) Undrar även varför du började blogga? Och hur fick du bloggen stor? Gjorde du något speciellt och har du några tips? Du äger, tro inget annat! /Kram Sabina
nouw.com/alicelagerberg
beatricelundberg
,
När du tar bilder med mobilen, vilka appar o effekter använder du? Och vilka är dina favoriter? Älskar verkligen dina blider!!
david.ivarsson_96,
Riktigt snygga bilder! Jag hittar ofta inspiration från din blogg så tack :)
davidjivarsson.devote.se/