Beauty from me

Tvätta håret med schampo två gånger, första gången reagerar det med produkterna du har i, andra gången tar det på djupet och tar bort fett.

Innan du tar BUS i ansiktet, kyl ner ansiktet med en isbit för att motverka uppkomst av dålig hy i samband med produkten. Isbiten kyler ner ansiktet och stänger dina porer.

BB cream, bra produkt nu till våren då den täcker lagom, ger oftast lyster (beroende på produkt) och innehåller hög SPF vilket är perfekt nu inför vårsolen! Jag tipsar om dessa; HÄR, HÄR, HÄR (denna använder jag)

Undvik foundation, nu är det vår och solen har anlänt, undvik därför foundation.. Nu vill vi ser naturliga ut och få lite sol/färg i våra vinterbleka ansikten. Foundation täpper både till porer och täcker alldeles för mycket och på såsätt tillför du ingen energi och färg till ditt ansikte. BIG NO!

Glöm inte solskydd (SPF)!, något många glömmer angående hur viktigt det är. Visserligen finns det många produkter som har det i sig men har du inget smink, ha minst SPF 30

Rouge, favorit i sminkväskan och något jag tycker ger en härlig och naturlig look till våren! HÄR är ett utmärkt kit som du kan ge ditt ansikte ett glow samt färg!

  • Tips

Gillar

Kommentarer