Bieber

Leatherjacket - Muubaa / Pants - Boss / Top and sneakers - Copenhagen / Bag - Céline

Tillbaka till jorden, jorden anropar ELSA! :-) Skämt åsido men är tillbaka med uppdatering och oändligt med bilder att visa er. Haft en fantastisk helg i Stockholm tillsammans med Vendela. I fredags var vi som många andra på Justin Bieber, min andra konsert, var på min första Bieber konsert 2013. Blev ju extremt besviken på hans uppträdande. Kändes inte som om han gick in för det överhuvudtaget, log inte en enda gång eller sjöng på riktigt. Tror att han mår riktigt dåligt och märker att han tröttnat lite på kändisskapet.. Tycker så synd om er/de som verkligen dyrkar honom och aldrig sett honom live. Men men, han är ju dock människa, precis som oss. 

Efter konserten var vi båda helt slut, eftersom det var så kvavt därinne, så blev att vi åkte direkt hemåt. Vilket var skönt eftersom lördagen väntade dagen efter. Men mer om det sen :-)

Nu har jag äntligen "landat" i Göteborg efter en jobbig resa hem, utan internet. Gah, blev ju galen där ett tag när man inte kunde ens ringa eller smsa. Haha! Man är ju så van att ha en konstant uppkoppling till omvärlden. Så skall få i mig lite mat och gosa med katten innan jag skall krypa till sängs, skönt att vara hemma trots allt! Hemma är ju hemma. 

Gillar

Kommentarer

ElinPoolsap
ElinPoolsap,