Black Suede boots

Boots*Ash / Jeans*Dondup / Leatherjacket*Muubaa / Bag*Rehard

Such a day! Kom alldeles hem precis från skolan. Lång dag på måndagar likaså tisdagar så får bita ihop imorgon bitti också. Traskade hem i solskenet och 20 grader? Hösten kombination sommar fortsätter! Börjar dock längta som en galning efter höstkläderna mer och mer. Framförallt att få ha min nya kappa som jag knappt kan bärga mig från att börja använda, hehe. Annars gillar jag ju solskenet, synd bara att man inte riktigt kan ta vara på solen med tanke på att man sitter till majoriteten inne i ett klassrum. Skall försöka njuta av lite eftermiddagsledighet innan jag skall ta tag i plugget (vet att jag tjatar om det konstant men det är i princip det jag sysslar med just nu..). 

MEN annars har jag lite roliga nyheter för er som kommer mer om i veckan. Riktigt jäkla kul faktiskt. Jag och lite tjejer skall hålla i en bloppis som kommer äga rum den 19:e September (nästa lördag), så spara på det datumet! Håller på att rensa min garderob för fullt så ni kan fynda rejält. Längtar riktigt mycket! Men mer info om detta snarast! 


Gillar

Kommentarer

julia9962
,
Hej Elsa!! Du, jag har en fråga angående din instagram. När du lägger upp bilder med "vit kant" för att få med hela bilderna, så försvinner det när man går in & kollar på profilen (& blir alltså fyrkantiga istället) hur gör du det? 😊 tacksam för svar 😊 btw riktigt bra blogg!
elsaw
elsaw,
Hej! Det görs automatiskt! 😊
nouw.com/elsaw
idaaanderssson
idaaanderssson,
tettetherese
tettetherese,
fridar00
,
Vilka proffsiga bilder , vad har du för kamera/lins? Jag söker en kamera som ger sådana ljusa och fina bilder som du har. 😊
jennyizabella
jennyizabella,
corneliacarlen
corneliacarlen,
Men alltså hur snyggt??
nouw.com/corneliacarlen
hannawalder
,
Mer om pluggning för min del tack! Har noll motivation just nu och behöver verkligen tips för hur man orkar och känner vilja... Går en svår linje med mycket matte, fysik osv. så att ligga efter är inte bra alls, trots det så gör jag det ändå eftersom jag inte finner någon motivation alls just nu. Du får gärna skriva inlägg för pluggtips/metoder som du använder dig av!
elsaw
elsaw,
Förstår dig! Tur att jag har ett inlägg om detta! Du finner det här http://elsaw.se/category/deeper-thoughts
nouw.com/elsaw
elsaw
elsaw,
jenniferkihlvall
jenniferkihlvall,
julia9962
,
Men vart fixar du dina bilder så dom får vit bakgrund då? För det funkar nämligen inte för mig 😊