Bootcut jeans

Måndag eftermiddag! Känns som om förra måndagen var igår. Veckorna rullar på och blåser förbi. Snart är det lovdags. Vilket är skönt för oss "studenter" som behöver lov lite extra. Längtar som tusan faktiskt. Behövs sovas ut lite. Men har en del kvar att göra. Idag hade jag prov i matematik vilket gick helt ok för min del. Kände mig lite stressad så förstörde lite för min del. Sådant händer så får tänka positivt att det kommer flera prov. I övrigt slutade jag i princip efter det så jag var med tjejerna efter skolan och firade Emma som fyller år idag. Perfekt paus från plugget. Som ni nog förstått har jag en del att göra i skolan. Skall försöka att inte skriva så mycket om det tråkiga jag gör men eftersom det är det enda jag i princip gör så är det svårt. Skall vila lite nu och se en mysig film. Har kommit in i ett litet filmmode så har sett en film om dagen :-) Skall skriva ett inlägg om lite tips så kanske ni får lite tips på filmer som ni inte har sett än! ;-) 

Gillar

Kommentarer

filippa.hed
,
Tycker faktiskt det är väldigt mysigt och motiverande att höra att du pluggar och kämpar på i skolan, det hjälper mig att hålla mig fokuserad och positiv så fortsätt gärna med tips om sådant! kanske du skulle kunna dela med dig av lite tips för att hantera stress och liknande? jättefin blogg annars, keep it up!
elsaw
elsaw,
Vad glad jag blir! Bättre att blogga om det man faktiskt sysslar med så folk vet att man gör något vettigt😉 ja absolut! Jag har skrivit ett inlägg nyss om plugget, men det kan jag! Kram kram
nouw.com/elsaw
eliiniish
eliiniish,
bootcut är ju snyggast! passar dig så himla bra också!
nouw.com/eliiniish
elsaw
elsaw,
Tack💗💗 visst är det!!!
nouw.com/elsaw
jennyizabella
jennyizabella,
Gud så snygga jeans! 😃
nouw.com/jennyizabella
bysynnelivang
bysynnelivang,
så utrolig stilig!!
nouw.com/bysynnelivang
isabel
,
Gud så snygga jeans! Vart har du köpt dom? Kram 😊
sofiad
,
Jättesnygga bootcut jeans! Var kommer de ifrån?