Days like this

NA-KD pants / Broadway & Sons jacket / Sunnies from Marbella / T-shirt Rabens Saloner

Hej babes! Sitter och gäspar samtidigt som jag försöker plugga lite. Går inte så bra, haha! Har några jobbiga pluggveckor framför mig, så försöker förbereda mig så gott som det går. Iallafall så är det torsdag idag och det är helg imorgon. Denna veckan har gått hur fort som helst? Ingenting som är negativt iallafall ;-)

I helgen skall jag bland annat fira en kompis som fyller år, mingel och lite dans väntas vilket skall bli superkul. Sedan skall jag umgås med Julia och Alice på lördag. Skall bli väldigt mysigt faktiskt...men om jag känner dem rätt så kommer det inte bli så mycket "soffhäng" utan mer dans och skratt. Vi får väl helt enkelt se :-) Nu skall jag återgå till mitt plugg. Ovan finner ni hur jag såg ut i tisdags. Solen tittade fram, så passade på att inviga mina nya solglasögon jag fick med mig från Spanien. Hur fina? Är verkligen helnöjd! Tipsade om lite solglasögon i förra inlägget för er som känner för att uppdatera hyllan.

  • Mode

Gillar

Kommentarer

madeleinekarlssson
elsaw
elsaw,
Hej
,
Kan inte du tipsa om lite billigare solglasögon också? Gör alltid sönder mina och sedan jag gjorde sönder mina Raybans så har jag inte vågat köpa dyra solglasögon haha...
elsaw
elsaw,
Absolut! Det kan jag självfallet göra 😊 Kramis
nouw.com/elsaw
Pdersten
Pdersten,
elsaw
elsaw,
Men åh tack!
nouw.com/elsaw
Alice
,
Hej! Gillar verkligen din stil! Vart kommer din silvriga/glittriga längre kjol ifrån? Kramar
elsaw
elsaw,
Åh men tack!! Vad glad jag blir! Den kommer från Zara! Kramis
nouw.com/elsaw
annabel
annabel,
Så snygg outfit! Vart hittade du skorna?😍 ser ut som de perfekta till våren verkligen!
nouw.com/annabel