Decorating my room

Som ni vet nu vid detta laget (haha) så håller jag på att inreda samt dekorera mitt rum. Har beställt hem sänggavel i grått som kommer i december tyvärr. Har iallafall satt upp en ny taklampa, fått in lite ljuslyktor. MEN, framförallt har jag fått hem mina nya tavlor från photomic.com! Jag personligen älskar att spara ned mina fotografier. Allt från mina resor till dem som jag tar i samband med bloggen (outfits, mat etc.) Sedan har jag alltid drömt om att förstora mina bilder till tavlor och äntligen tog jag mig i kragen att göra detta. Givetvis var det svårt att välja ut vilka bilder jag skulle ta, men valde tillslut ut en bild från i höstas och en bild från New York när jag var där för ett par år sedan. Blev extremt nöjd, kvalitén var riktigt bra, bättre än vad jag förväntade mig.

Framkallade också ett par bilder som jag gillar lite extra. En bild från när jag fyllde arton i våras, några från Grekland samt en bild från Egypten i vintras. Ett plus i kanten var faktiskt att leveransen var snabb. Brukar alltid ta sådan tid när jag beställer saker på internet och stod att det skulle ta någon vecka eller två, men fick mitt paket efter bara ett par dagar :-)

Så om ni är sugna på att göra samma sak som jag och pryda rummet lite extra fint eller framkalla bilder för att skapa ett fint fotoalbum? Då kan ni gå in http://photomic.comhär, där ni kan välja om ni vill förstora bilder, göra en Canvas tavla som jag eller kanske pryda er kopp med er favoritbild?

Inlägget är i samarbete med Photomic.com

  • Tips

Gillar

Kommentarer

jossanj
jossanj,
Vilka fina bilder! <3
nouw.com/jossanj
elsaw
elsaw,
Tusen tack
nouw.com/elsaw
emmel
emmel,
Så fint 😊
nouw.com/emmel
ElinPoolsap
ElinPoolsap,
elsaw
elsaw,
Rakeleb
Rakeleb,
Gud vad fint du har det!
nouw.com/rakeleb
elsaw
elsaw,
Vad snäll du är! Tack!
nouw.com/elsaw
Erika,
Snygga bilder 😊
eriikasworld.blogspot.se