Desire

Åka iväg. Låter konstigt nu när jag väl precis varit borta, men är sugen igen. Avgudar värmen för det gör mig till mitt bästa "jag". Därav är sommaren min favorittid på året. Så tänkte dela med mig av mina högsta desires för tillfället.


Mitt sommarställe

Längtar som tusan att smita iväg till Orust för att koppla av från omvärlden. Avgudar att vara där just för att det är kusten och känns fortfarande som hemma. Helt underbart!

Italien

Är riktigt sugen på Capri där jag aldrig varit. Eftersom jag är ett stort fan av Italien så är detta mitt största desire. Checka in här så kommer du bli minst lika sugen som lilla jag!

New York

Mitt allra största desire just nu är att åka tillbaka till New York där jag senast var på besök sommaren 2012. Främst vara där under Fashion Week men också under sommaren och ta en trip till the Hamptons och få lite smått sommarkänsla. En kombination av storstad och stranden är precis vad jag älskar.​

Gillar

Kommentarer

emmairis
emmairis,
Åhh vill också bara ha värme och sol!
nouw.com/emmairis
sandra.richardsson
,
Jag var i capri 2013 och jag måste bara tipsa dig! Vi bodde på Amalfikusten(HELT FANTASTISKT!!) Man kunde åka ut med båten till Capri över en dag (tog 15 min dit ca), och det var sååå vackert. Man åkte upp till toppen av ön med en liten bil och åhhh. Allt var så fint där. Jag besökte också en grotta där vilket var riktigt häftigt. Tipsar verkligen. ::) Dock är ön väldigt dyr. Kramar
thabeastlyfe
thabeastlyfe,
Åh värmen är ju det skönaste! Längtar tillbaka till Kroatien (:
nouw.com/thabeastlyfe
Elvstoft
Elvstoft,
Åh jag förstår vad du menar. Jag längtar efter sol och värme, men även att bara få komma utomlands. Grekland, Thailand, Usa, Sydafrika.. Listan skulle kunna göras hur lång som helst.
nouw.com/elvstoft