Detta om utseende och ideal

Om detta inte är för personligt, hur lång är du och hur mycket väger du? Du är ju helt perfekt!!!

Har fått denna fråga förmodligen varje gång jag har haft någon typ av frågestund/inlägg etcetera. Och jag förstår inte riktigt till vilket syfte man behöver veta siffran av vad andra väger och hur lång andra är. Visst längd kanske kan vara kul för en del men vikt har ingenting med perfektion att göra (Och inte längden för den delen heller). Eftersom ingen människa är helt perfekt. Alla har sina upp och nergångar. Alla har sina brister och sina skavanker och sådant de ej gillar om sig själva. Men det är okej eftersom vi alla är mänskliga. Skulle alla vara helt perfekta och inte ha några brister skulle inte livet vara intressant och roligt. Eftersom alla gillar olika personer, eller hur? Hur skulle samhället se ut och vara om alla såg likadana ut? Det hade ju knappast hållit i längden.

Så att tycka att någon är perfekt är mer ett ord än vad som sedan är sant. Jag anser själv att jag är långt och då menar jag LÅNGT från perfekt. Jag skulle nog säga att jag klagar någon gång då och då på något jag gör, har etc. Och det är jobbigt men mänskligt. Så jag tycker definitivt inte att ni/du skall fixeras över vikthets för det är skapar bara problem. Jag har varit nojjig över min vikt och utseende (kroppsvis) länge när jag var yngre och att prata om vikt gör allt så oerhört mycket jobbare. Så jag tycker att fixera er inte över vikt utan hur ni ser ut i allmänhet. Träna bra, ät sunt, skratta, bli kära, älska, umgås bland människor ni må bra av, gillar, lyfter upp era bästa sidor och få er till att utvecklas och bli bättre och lyckliga. DÅ mår man bra och kan må det bästa av det bästa. ? ÄLSKA ER SJÄLVA SOM NI ÄR.

Gillar

Kommentarer

vera.ehn
,
ÅÅå, vad fint! Bra skrivit. Detta är ett viktigt inlägg eftersom många ser upp till dig- du är snygg och ser VÄLDIGT bra ut osv. Tack. Det behövs fler förebilder som dig i den unga bloggvärden<3
elsa.blogg
,
Tusen tusen tack, blir så himla glad av dessa kommentarer puss på dig!!!