Dressin´

Sunglasses - Céline // Dress - Bubbleroom (HERE ) // Shoes - Forte_Forte // Bag - Tine K

Hej Babes! Har njutit in det sista av att vara ledig därav att jag varit frånvarande här. Back on track! Vaknade upp idag helt virrig och helt glömt av att jag faktiskt början skolan imorgon igen..haha. Tiden bara rinner iväg och nu är det en ny termin. Skall verkligen försöka komma tillbaka på banan idag innan skolan börjar igen imorgon. Har mycket plugg och mejl som behöver tas itu med, väldigt tråkigt men någonting som måste göras. 

Saknar redan värmen och ledigheten något så otroligt. Att bara gå klädd i strandkläder och läsa böcker. Hann med att läsa fem stycken böcker nu på lovet. Känner mig väldigt duktig att jag hann göra det! Brukar sällan få läst något när jag är ledig då jag väldigt sällan kan sitta ner och läsa en bok. Bara sådär, utan att få panik att jag skall göra något annat eller missa något annat. Blir alltid så, tyvärr..men nu hann jag med en del. Känner mig fräsch i skallen, igen. Som om jag kan börja ett nytt kapitel. Skönt! Brukar ni känna så? 

Gillar

Kommentarer

miamariapetersson
miamariapetersson,
ser varmt o gött ut 🌟
nouw.com/miamariapetersson
Sofia
,
Hej! Jag har en liten fråga, hur är det att resa till Egypten nu när det är lite oroligt där. Märker man av det? Super bea blogg!