En uppdatering om livet! Skolan? Kille? Sommarplaner? Poddplaner?

Hej älsklingar! Det var ett jäkla bra tag sedan jag uppdaterade min blogg och jag saknar det. Har haft fokus på att vara mest flitig på Instagram att bloggen lite kommit i mellan vilket är tråkigt. Ska försöka uppdatera mer frekvent, speciellt nu under sommaren när skolan inte knackar på ryggen. SÅ vad har hänt senaste tiden?

Först och främst har jag sommarlov från skolan vilket känns magiskt. Stressen som krupit längst mig senaste tiden har varit helt brutal så det var välbehövligt med en paus från den. Har som tur är klarat av alla kurser vilket gör mig så så glad. Satte ett VG i en av kurserna också nu under våren vilket gör mig extra glad. Så vi får se vad det blir till hösten för kurs. So far, so good. What else?

Under våren började jag även dejta en kille som efter lite mer än två månader blivit min kille. Så jag har spenderat väldigt mycket tid med honom. Vi firade midsommar tillsammans och myst in sommaren på bästa sätt. Svårt att planera sommaren i och med situationen och pandemin som fortfarande pågår. Hade mer än gärna rest iväg ett par veckor till värmen men känner mig väldigt skeptiskt till att åka utomlands nu, känns inte som det bästa alternativet just nu. Så...jag försöker planera veckorna som dem kommer, åka iväg till landet, en trip till Stockholm och hälsa på lite kompisar. <3 Inte helt fel det heller.

Och som rubriken lyder har jag ju planerat att starta podd med en av mina bästa vänner. Vi började planera nu under våren vad gäller upplägg och namn på podden, dvs allt är klappat och klart men vi har inte hunnit börja spela in ännu..vilket jag hoppas på att vi ska göra snarast då det var många som tyckte det var en spännande grej! Vad tycker ni?  • Vardag

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,
Jättehärliga bilder 😊
nouw.com/linnealarssonss
Hilma
Hilma,
Vad mycket härliga grejer som har hänt! Då härligt att du träffat honom och att det känns bra ❤️ Stor kram fina du!
nouw.com/hilma
alvasperle
alvasperle,
ELS fortsätt blogga!!! Älskar skiten <3
nouw.com/alvasperle
Denices
Denices,
U n d e r b a r a bilder! <3
nouw.com/denices