Farsdag och måndagssegheten.

​fina pappa i Köpenhamn

God morgon på er! Samtidigt som jag försöker få min kropp och hjärna att vakna lite ytterligare så sippar jag på kaffe. Måndagstrött med andra ord. Haft en fantastisk helg med mitt lilla blogg- gäng uppe i Stockholm. Vi hade ett relativt intensivt dygn jag och Emma eftersom vi valde att ta tåget tillbaka redan i lördags för en 18-års fest med vännerna. Så lördagen var rolig spenderad med tjejerna.

Igår var det ju farsdag.. vilket firades med en trerätters ute på en mysig restaurang i Vasa vid namn Bord 27. Jag har ju börjat förälska mig i råbiff, så varje gång det är nedskrivet på en meny blir valet inte så svårt alls ;-) Bättre att jämföra alla så att man kan välja ut en eller två favoriter sedan. Jag har ju alltid älskat Toso's råbiff för dess tillbehör och hela upplägget MEN gårdagens makalösa råbiff kniper nästan förstaplatsen alltså. Godaste råbiffen kan jag lugnt säga.

Nu inväntas en måndag med en trött Elsa som inte vill ta tag i något överhuvudtaget.. så det är bäst att jag förmodligen häller i mig kaffet, slår lite i ansiktet och säger "vakna tjejen, du har inte tid för något trams."

Gillar

Kommentarer

LinneaBenjaminsson
LinneaBenjaminsson,
Vad har du för texttyp i dina inlägg? ☺️💗
nouw.com/linneabenjaminsson