Favorit i necessären

Jag är extremt kräsen till när det kommer till smink. Har ju tjatat hål i era huvuden skulle jag tro om vad jag tycker och tänker om resultat och att jag vill ha det så naturligt som möjligt. Men för er som inte har någon aning så passa på att lyssna nu!

Under mina år så har jag testat en hel del olika foundations men har aldrig riktigt hittat en som jag gillar. Dels för jag är lite oljig i hyn och sedan går ju dagarna upp och ned med hyn och då vill man ju ha en som passar alla tillfällen. Innan hade jag ingen aning om att en foundation kunde vara oljefri, innehålla ditt och datt men efter att jag insåg att det var någonting som saknades så insåg jag att det var bättre att läsa på lite och se vad man faktiskt behöver och FAKTISKT lägger på sin hy.

Det var då underverket kom. Jag var så jäkla trött på alla skitkassa produkter så gick och fick hjälp utefter mina önskemål och landade sedan med denna i varukorgen. OCH är fortfarande lika nöjd som när jag inhandlade den. Vilket är bra! Denna från märket Too Faced är så himla bra. Passar alla hudtyper, mer åt oss som kanske har oljig/bland hy än ni som är väldigt torra i hyn. Jag brukar skippa denna om jag någon dag är lite torrare, då den kan bli kakig och lägga sig fult på hyn. Men annars, top notch och vill rekommendera denna till allt och alla nästan, haha. Tycker verkligen ni skall prova om ni skall inhandla en ny men har beslutsångest om vilken ni skall köpa. Det bästa med den också är att man kan bygga på produkten utan att resultatet är dåligt/kakigt. Which is perfect! :-) Inhandla den här

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Melissa
,
Hej! Tips på en foundation som heter "perfection lumiere velvet" Denna är otroligt tunn, olje fri och sätter sig på huden väldigt bra och den är som sagt jätte naturlig. Jag gillade den inte så jag hade lite acne att täcka, men för dig som har en perfekt hud tror jag du skulle gillat denna jätte mycket. Kram.
Melissa
,
Ifrån Chanel.
https://www.google.se/search?q=chanel+foundation&rlz=1CAHPZV_enSE655SE655&espv=2&biw=1366&bih=657&tbm=isch&imgil=fDqKS0mbYdzfNM%253A%253BjtYWfmVm0pEuXM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.theraeviewer.com%25252F2014%25252F04%25252Fchanel-perfection-lumiere-velvet.html&source=iu&pf=m&fir=fDqKS0mbYdzfNM%253A%252CjtYWfmVm0pEuXM%252C_&usg=__lWq6i7JsV3_ud08AXTNvUpZOhIQ%3D&ved=0ahUKEwimq-fYjY7KAhVE2SwKHdEoBgEQyjcINw&ei=PFKJVqadN8SyswHR0ZgI#imgrc=fDqKS0mbYdzfNM%3A&usg=__lWq6i7JsV3_ud08AXTNvUpZOhIQ%3D