Favorite apps for editing

Vet inte hur många gånger jag har fått frågan angående hur jag redigerar mina bilder på instagram så tänkte besvara detta nu.

Jag redigerar mina bilder ganska olika beroende på vad det är för typ av bild. Men jag föredrar ljusa bilder, då jag gillar att ha ett ljus flöde som känns uppiggande på något vis :-) De appar jag 9/10 gånger använder mig av är VSCO cam och Afterlight. Där har jag även köpt till lite extra filter.

Börjar sedan alltid med att ljusa upp bilderna ett snäpp eller två och beroende på så drar jag upp konstrasten ett snäpp eller två alternativ ned ett snäpp. Brukar också jämna ut ljuset med att dra upp highlight, ett eller två.

Jag är ju en sådan person som älskar svartvita bilder då jag tycker det är fantastiskt fint och ger bilden ett annat djup än med färg. B1 är svartvita favoriten. När det kommer till färg sedan gillar jag att använda mig av; C1, C2, E4, F1,F2 samt HB1. Those are my BIGGEST favorites. -> Till instagram så drar jag upp extra ljus och skärpa så är jag klar :-)

Bilderna ovan är gjorda med F1, B1 och F1!

  • Tips

Gillar

Kommentarer

LKA
LKA,
Gud så fin!
nouw.com/lka
Rakeleb
Rakeleb,
Erika,
Använder mig också VSCO!
eriikasworld.blogspot.se/