Favoriter just nu!

1) Ger hyn en fin nyans av en fakebränna som om du suttit ute i solen ett par timmar. En gel som är behaglig att lägga på huden. Passar ansikte som kroppen.

2) Blushers tycker jag är svårt att hitta, en som passar bra på sin hy. Denna från Clarins tycker jag är riktigt fin på huden. Jag har en ljusrosa som ger intrycket av att man varit ute och fått sina rosiga kinder :-)

3) Varvar mellan olika parfymer men detta är en av dem jag använder just nu. Från Stella McCartney! Mer åt det fräscha och "lätta" hållet då den inte är dryg och "tung".

4) En av dem bästa som jag har provat! Även här varvar jag mellan olika. Den från Nars och nu denna från Clarins. Extremt dryg concealer, så inte mycket man behöver. Tar alltid med i väskan "in case of emergency" ;-)

5) Favoritmascaran! Klumpar aldrig och gör fransarna låååånga! Vilket vi vill ha och gillar! Från Loreal.

6) Tinted Moisturiser, från Laura Mercier som är den bästa. Luktar gott dessutom. Började använda mig av denna när jag kom hem från Kap Verde förra vintern och har tagit fram den varje gång som jag vill ha något lätt på huden. Brukar blanda denna med en lite ljusare nu då den e ganska brun (den jag har). Men nu efter vinterresan så passar denna galant. Köp!

7) Vem har inte tagit upp denna krämen som sin favorit i badrumsskåpet? Jag är en av dem iallafall. Denna primers & lystergivande krämen (Krämen omfamnar många saker faktiskt) är min favorit. Ger hyn tillbaka sitt naturliga glow och gör att man sedan inte behöver kaka på massa skit för att täcka sin vintertråkiga hy, utan räcker med min fyra och sexa! :-)

8) Sist men inte minst så är detta serumet magiskt nu under vinterhalvåret. Lite dyr men värd pengarna. Brukar varva denna i min skönhetsrutin några gånger i veckan när jag känner att min hy saknar lyster och fukt. Din hy kommer tacka dig efter redan några enstaka gånger. Från Clarins!

Gillar

Kommentarer

tildanordgren
tildanordgren,
Vilka fina produkter!
nouw.com/tildanordgren