Favourites right now

​Mina favoritprodukter denna månaden från badrumshyllan. Jag är nog likadan som många andra, älskar att veta vad alla andra använder för "beauty produkter" för att få den perfekta brännan, "glowet" och håller huden i schack. Så därmed tänkte jag dela med mig av mina favoritprodukter som jag använder mig av främst just nu, utöver min dagliga skönhetsrutin. 

Först och främst älskar jag lyster men gillar inte att se glansig ut, vilket är enkelt att blanda ihop och missta sig från. Har använt Clarins Beauty Balm i flera år och har inte tröttnat en enda sekund på denna fantastiska kräm. Använder dagligen innan jag lägger på min makeup, för att skapa en lyster. Konsistensen på krämen är ljuvlig och använder den ibland bara för jag känner mig så jäkla fräsch efter jag lagt på den. En all year favourite! 

Sedan för lite färg så knyckte jag till mig denna i somras för en vän till min mamma hade använt den sedan år tillbaka för att hålla brännan på året om. Har använt den på hela kroppen samt ansiktet och är hel nöjd. Jättefräsch och ger inte den där orangea nyansen som många andra BUS-produkter lätt ger!

Sist men inte minst, en ansiktsmask! Denna är köpt på Apoteket och blev rekommenderad av en tjej där när jag var ute efter en mask som gav ett fräscht resultat och gav lyster. YES YES YES! Använder den minst en gång i veckan när jag vill unna mig själv. Bästa av allt; den bränner inte hål i plånboken! ;-)

  • Tips

Gillar

Kommentarer