Frågeinlägg

Vad ska man ha på sig för kläder på afterskin om man åker till val thorens eller liknande? kan du skriva en packningslista på allt man behöver ha med sig dit, vore jättesnällt eftersom du redan har varit där en gång!
svar: Hej! Att åka till Val Thorens/Val D'isere är ingen större skillnad än att åka till någon annan skidort. Man packar med sig allt man behöver för en skidresa och möjligen ytterligare plagg för afterskin d.v.s. några balla&snygga tröjor, ett par extra solglasögon och någon hoodie. Krävs inte så mycket för man skall trivas bra på alptoppen ;-) Hoppas du får en toppenresa!

Beskriv tre bra och tre dåliga sidor hos dig själv.
+ Jag är extremt ambitiös och har höga mål i livet som jag vill uppnå.
+ Är väldigt öppen av mig och har lätt att prata med nya människor.
+ Är väldigt ärlig av mig, säger vad jag tycker och är inte rädd för att säga det.
- Kan stressa upp mig lite väl ofta och onödigt mycket.
- Kan ibland bli för ärlig, möjligen.
- Kan vara för lat, gud!

Vad för typ av killar attraheras du av? beskriv utseende och personlighet.
svar: Hm, svår fråga.. Skulle inte vilja påstå att jag har någon direkt "stereotyp" kille som jag strävar efter att vara som och se ut som. Men visserligen finns det drag jag faller för mer än andra. Skulle kunna säga att jag främst går på personligheten då jag faller för det först. Är killen det motsatta av det jag tycker är attraktivt eller är på ett visst sätt som jag inte alls faller för så går han bort även om han ser bra ut. Visserligen stämmer uttrycket "utsidan ger insidan en chans" ganska bra men det är insidan som avgör ;-) Skall jag säga något som jag "attraheras" av så skulle jag säga att jag gillar killar som är öppna och lätt att prata med, är "street smarta", trevliga och har lite vett i skallen :-)

Framtidsplaner?
svar: Efter jag har gått ut gymnasiet så står förmodligen resa i kalendern och sedan jobba en hel del. Har inte riktigt några konkreta planer just nu som jag står fast vid utan har just nu bara lite idéer på vad jag vill göra. Får helt enkelt se vad som kommer. Men vill bo utomlands och resa mycket för att lära mig. Sedan arbeta med vad jag tycker är roligt och intressant samt det jag är bra på.

Vad tycker du om feminism?
svar: Jag är inte jätteinsatt just i feminismfrågan så vill inte dra några direkta slutsatser om ett "ämne" jag inte vet tillräckligt mycket om. Dock anser jag att man i dagens samhälle har smutsat ned just begreppet feminism och kopplar ofta ordet med något negativt snarare än något positivt som det egentligen bör stå för. Jag tycker att just feminismen är en viktig fråga som blivit alltmer uppmärksammad på senare tid men då fått en hel del "kritik" och kommentarer för.. vilket jag kan tycka är väldigt onödigt. Jag tycker att man bör associera feminism med något positivt såsom jämställdhet, att kvinnan är lika värd som mannen och att man som kvinna har rätten till samma tillgångar som mannen har och därmed inte något negativt såsom många i dagens samhälle tyvärr gör. Man kan ju diskutera en hel del kring detta ämnet om varför och vad som är bra och dåligt med detta.. ni får gärna berätta vad ni själva har för tankar kring just begreppet feminism!

Med vilket program redigerar du dina bilder??
svar: I Photoshop, Camera Raw och i mobilen VSCO cam.

Vart har du köpt din kappa?
svar: Den är köpt på NK, är från Joseph och finns att köpa
HÄR

  • Q/A

Gillar

Kommentarer

tildanordgren
tildanordgren,
Älskar din blogg!
nouw.com/tildanordgren