Fresh new day.

​Måndag! Vaknade upp av att alarmet pep rätt i mitt öra av misstaget att ha somnat alldeles bredvid det, haha. Steg upp direkt och tog en kopp kaffe och lite frukost. Skall förbereda mig inför nationellaprovet idag som jag är lite smått nervös inför. Franska muntliga. Redigt nervös, må jag säga! Men bättre att få det gjort än att sitta nervös känner jag. Helgen har bestått av att ha tagit det lugnt hemma sängliggandes i princip. Trött, halvsjuk och utmattad efter en jobbig vecka. Nu utvilad och glad för en ny. :D

Solen skiner lite smått och förhoppningsvis spricker det upp vid lunch. Blir alltid mycket gladare av bra väder speciellt vid värme. Åh, längtar så fruktansvärt mycket tills lov och ledighet. Kan nästan inte förstå att om 4 veckor har jag sommarlov!  Får ha det i tanken och försöka förtränga alla prov och inlämningar som skall in nu i det sista. Lärare älskar ju det!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

jch,
Snygg outfit.
finest.se/soulful
hanna.collin
,
Du har en sån fantastiskt bra blogg vill jag säga!
Jag undrar ifall du kan tipsa om outfits som man kan ha till fester och så? Kram
isaaa_,
Hjälp! muntliga på franska eller? huh! hoppas det gick bra!!
isabyl.devote.se
hejhopp
,
Kan inte du tipsa om balklänningar?? Det är väldigt tätt inpå så hoppas på snabbt svar, helst i ett inlägg! Superfin blogg!