Great week

​Väskan packad & redo och jag åker snart till kusten igen. Haft en sanslöst bra vecka hemma men känner nu att ja är redo för lite vind och saltvatten samt få träffa familjen lite grann. Igår spenderade jag hela min dag och kväll tillsammans med Amanda och Emma. Vi åt middag på Butchers Market som för övrigt har dem godaste burgarna! Bokstavligen. Gillar ju Burgersons också givetvis men en stabil plats på listan ligger även Butchers. Vi hade en mysig kväll hemma hos mig efteråt och idag åker både jag och Emma till landet fast olyckligtvis olika vägar, olika ställen. Men men, snart kommer jag och hälsar på henne!

Nu skiner solen och jag är på gott humör. Skall bli så skönt att åka till landet, faktiskt. Alltid när jag är där saknar jag stan, centrumet lite granna men när jag väl är här hemma vill jag mer än allt åka till landet. Fast det är ju i princip alltid så. Har man det ena vill man ha det andra. Inte sant?

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

JenniferEnstrom
JenniferEnstrom,
Så härligt att åka till landet och jag håller med dig, när jag är hemma vill jag också till landet och så tvärtom haha! 😊
nouw.com/jenniferenstrom
jenny
,
Hej! Vart kommer skjortan ifrån?? Superfin!!