Guess what?

Gud vad längesen det känns som att jag skrev ett morgoninlägg på bloggen. Saknar min dagliga rutin som tappades bort på färden mellan läxböckerna..hehe. MEN NU ÄR JAG TILLBAKA! Bra, tänker jag. Behöver få min dagliga dos av bloggandan och att kunna ha friheten till att skriva av mig. Har varit lite saknat, tycker jag. Kan säga att jag har haft en pluggfri helg. Jag öppnade inte böckerna en enda gång och det känns fantastiskt. Sådant behöver man ibland för att få känslan om att man inte är instängd. Instängd av ett mörker, av press och ångest. Dessa väggar. Det var det bästa jag har gjort på länge. Så istället droppade Amanda hem till mig igår så hon kunde få lite mattehjälp och så att vi kunde umgås. Så stannade hon på middag och sov hos mig. Underbar feeling. Så såg vi filmen Hot Pursuit som faktiskt var relativt bra, åtminstone rolig. Viktigast ;-)

Idag är det måndag vilket med andra ord även är en ny vecka. Sista veckan innan ledighet. Tiden har bokstavligen runnit iväg då jag tycker det känns som om det nyss var både skolstart och att september nyss gled in på kalendern? Ser fram emot lite ledighet och break från skolan och är extra exalterad då jag skall tillbaka till Köpenhamn! Blev en spontanbokning nu i slutet på förra veckan så skall spendera lite tid där vilket skall bli skitkul och lite "time off" för att få göra något annat. Skall ni göra någonting roligt? Puss pinglor!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

annifridhuhtala
annifridhuhtala,
Vad skönt med en pluggfri helg! Få bort stressen litegrann 😊 Kul att få åka till Köpenhamn, älskar verkligen den staden <3
nouw.com/annifridhuhtala
eliiniish
eliiniish,
Fysjutton vad snygga brills!
nouw.com/eliiniish