Hösten är här

Jeans - Dondup / Sweater - Dondup / Vintage Military Jacket - Broadway & Sons / Bag - Céline / Sneakers - Diemme / Scarf - Isabel Marant / Bracelet - SophieBySophie (HÄR)

Efter en dag som denna så kan jag lugnt säga att jag är exalterad av livet. Idag provade jag min studentmössa. Kan faktiskt inte förstå att lilla jag faktiskt skall ta studenten till våren. Kändes som min bror tog studenten alldeles nyss och jag skulle påbörja mitt första år som gymnasieelev på Samskolan. Så idag fick jag beställt min studentmössa och direkt efter skolan åkte jag till Haga och spenderade min eftermiddag med sällskap av Elsa och Matilda. Vi satte oss på ett av dem mysiga fiken som finns där och satt och pratade ett bra tag. Sen dess har jag faktiskt försökt få lite jobb gjort, såsom att läsa mejl och förbereda lite blogginlägg. Skall avsluta min kväll med att skicka in en skoluppgift, äta glass och le för att jag älskar livet.

Vill också passa på att tipsa om min andra Elsa som skaffat blogg (HÄR). Tycker det är superkul att mina kompisar också börjar skaffa bloggar. Tycker ju personligen att det är en sådan frihet och lättnad att kunna skriva av sig här om allt mellan himmel och jord. Det är ju det jag älskar med att skriva här. Puss på er bästa ni <3

Gillar

Kommentarer

jossanj
jossanj,
Vilken snygg outfit! <3
nouw.com/jossanj
elsaw
elsaw,
Tack!! 😊
nouw.com/elsaw
ElinPoolsap
ElinPoolsap,
elsaw
elsaw,
AlvaPoletti
AlvaPoletti,
Riktigt snygg outfit
nouw.com/alvapoletti
elsaw
elsaw,
Tusen Tack! kram
nouw.com/elsaw