Hur man underhåller sig själv på flyget

Oavsett om flygturen är en timme eller ett halv dygn så blir man alltid lika uttråkad. Man sitter och vrider och vränger på sig och kan inte sitta still. Värst är ifall man inte kan somna. Då går timmarna långsamt, och då menar jag långsamt. Så tänker tala om lite tips hur jag gör för att försöka få timmarna att gå fortare.

1) Ladda upp med böcker och tidningar. Böcker som du vet handlar om det du gillar att läsa om och kan få dig att glömma bort tiden en stund. Jag själv måste läsa om kärlek/romans, deckare eller liknande. Plötsligt har du läst halva boken och några timmar har putsats bort.

Sedan när det kommer till tidningar älskar jag modetidningar och skvallerblaskor. Det är det bästa jag vet. Det är nu det är det bästa tillfället för att gräva dig in bland skvaller och säsongens alla trender och tips.

2) Försök att sova. Klyschigt men sant. Jag gillar att sova i början. Beroende på hur långt jag skall flyga varierar ju detta såklart. Flyger jag lång rutt så försöker jag trötta ut mina ögon och sedan sova när man brukar sova, dvs dem släcker ner osv. Annars sover jag alltid alltid i början. Då känns det bättre att ha kvar det bästa; äta, läsa, lyssna på musik etc.

3) Lyssna på podcast! Detta har jag gjort hela min resa och vad passar bättre än att göra det under en flygtur? Ladda hem dina favorit poddisar eller dem senaste avsnittet på dina favoriter poddare och njut fullt ut.

4) Gör nya playlists med härlig och skön musik som du kan lyssna på om och om igen utan att du tröttnar och så att du även kan sova. Mitt bästa tips.

5) Köp med dig vatten och snacks innan du sätter dig på planet eftersom det är onödigt dyrt på planet och kanske inte har dina favoritsaker som du vill ha. Dessutom kanske du blir hungrig när dem maten inte serverats ännu. Bunkra upp!

6) Ta på dig bekväma kläder! Viktig punkt. Sätt inte på dig en BH som skaver eller en tröja som sitter obehagligt på kroppen eller ett par byxor som du inte kan röra dig i. Bekvämt stavas det. Yes!

7) Skippa sminket och ta med fuktkrämen! Vi alla vet att flygplansluften är T-O-R-R och det visas ju på huden DIREKT. Så ta med dig tub med fuktkräm eller en återfuktande ansiktsmist så är du good to go honey!

8) Hörlurar! För guds skull, glöm inte hörlurar! Detta har hänt mig och det är det värsta som finns. Bokstavligen.

9) En varm tröja och en sjal. För huvudet (kudde) och ifall du börjar frysa. Plaggen du behöver för att ta dig igenom resan. Du vill inte vakna upp och frysa och ha en obekväm jacka att sätta på dig istället för en varm gosig tröja.

10) Är du som mig och har ofta med dig dator på resan, ladda ner filmer så du kan njuta på resan med din favoritfilm och luta dig tillbaka. Bon voyage!

Gillar

Kommentarer

cajsaph
cajsaph,
Snickerzzz <333 😍
nouw.com/cajsaph
ninnik
ninnik,
bra inlägg och bra tips!
nouw.com/ninnik
yasmine,
Asså jag är flygrädd så dte e inte så bra haha, men när jag väl flyger så kan jag sällan sova för att man sitter så jävla oskönt! Jag e en sån som vänder och vrider på mig varje minut typ, haha 😊 Så jag försöker lyssna på musik/podcast och brukar köpa en tidning på flygplatsen som jag kan bläddra i.
www.betterwords.blogg.se