J'adore Paris

Första men absolut inte sista gången jag besöker denna underbara stad. Blev helt kär så fort vi kom dit. Försökte mig på att prata lite franska, det ytterst lilla jag lärde mig i skolan. Vilket överraskningsvis uppskattades haha! :-) Så fort jag började prata fick jag tillbaka "Tu es parle francais?", samma svar varje gång "un peu" ;-)

Iallafall hade jag en helt magisk resa. Vi strosade runt hela dagarna, drack kaffe, njöt av staden och hade också helt fantastiskt väder. Kunde inte varit en bättre resa. Det ENDA katastrofala var ju att min telefon la av. Mitt under Drake konserten vi var på så står det att mitt kameraalbum var tomt. Sedan började telefonen logga ut sig från Appstore, iMessage och dylikt. Alltså tror jag aldrig varit så ledsen och olycklig. Fick återställa telefonen i onsdags, så förlorade alla 17.000 bilder jag hade på min telefon. Det var sorgligt. På något vänster dock, så lyckades bilder från februari och framåt komma tillbaka, vilket gjorde mig lite gladare. Så Paris och Marbella bilderna kom tillbaka :-)

Därmed kommer det en ytterligare upplaga av bilder, mobilbilder som jag tog under resan. Blev mer av dem än med kameran? Så, prepare yourself for a bunch of pictures!

  • Travel

Gillar

Kommentarer