Jag lever men sover.

Tackar och bockar för en fantastisk helg som jag startade tillsammans med Emma och avslutas med tårta samt sent firande av mig som fyllde år förra helgen. Helgen har i princip bestått av serietittande, plugg, skrattat galet av att jag sover på tok för lite och självklart sömn. Gör mig redo för ännu en vecka av skolan och plugg. Är så jäkla trött egentligen att ena delen av mig säger att jag skall sova, reparera mig och vända kalendern upp och ner och säga "stopp" medan den andra delen av mig säger att jag skall sitta uppe sent och plugga och inte orka med livet. Och hela mig säger att jag måste ta en kombination av detta, dricka kaffe, le åt livet och ta allt en bit i taget. 

Nu ligger jag redan och gäspar i väntan på att sova men klockan är inte mer än tio? Detta är en signal för mig som skarpt säger att jag behöver mera sömn hehe :). Nej, film, plugg och lite mejl innan sovdags. Puss och kram på er! 

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

olivia.nilsson
,
Vart kommer ditt svarta linne som man går runt nacken ifrån? Såg detta på instagram:)
isaaa_,
Hoppas du får sova för tusan, haha
isabyl.devote.se
HenrikEngkvist
HenrikEngkvist,
Ni verkar otroligt sköna, liksom glada för ingenting. Fantastiskt ju och ni utstrålar glädje till andra också. Som en spegel. kolla gärna in min blogg om ni känner för det
nouw.com/henrikengkvist