Jag och mina drömmar.

Framtiden, vad har detta ord för innebörd egentligen? Detta har jag grubblat över både länge men framförallt mycket. Som yngre har man väl inte riktigt förstått sig på hur viktig framtiden är. Man tänkte väl i princip att allt löser sig i slutändan och att man får arbeta med det man gillar och sedan automatiskt tjäna bra med pengar. Och så är det väl inte riktigt..

Jag fick i en relativt tidig ålder upp ögonen för att vilja leva bra och kunna ha möjlighet till att göra saker som är roligt, resa, uppleva och utforska exv. Då förstod jag även att skolan är en väldigt stor faktor i det hela. Att plugga och få bra betyg. Vilket jag skötte relativt bra också. Och försöker att fortsätta med nu. Så nu är då frågan hur ser min framtid ut? Vad vill jag göra och arbeta med? Denna frågan dök nämligen upp i kommentarsfältet.

Min största dröm är att få arbeta/bo i New York eller London som vuxen. Vad jag vill arbeta med ännu vet jag inte EXAKT men åt ekonomi/mode/marknadsföringhållet då jag jag har tänkt kring dessa tre som mest. Så skall förmodligen även arbeta med detta också. Men går ju fortfarande i gymnasiet så grubblandet får väl fortsätta något år till. Efter gymnasiet skall jag resa så gott det går och sedan arbeta/jobba. Hemma eller utomlands har jag ingen aning om. Sedan skall jag plugga och vart det blir vet jag inte heller än men avgörs när jag vet närmare vad jag vill plugga till och med.

Vad som motiverar mig till att försöka nå detta är väl någon slags drivkraft inom mig. Jag har alltid varit mån om att sikta högt med höga mål och försöka få ut det bästa av mig själv. Har alltid på något sätt och vis varit medveten om vad jag vill göra och hur jag vill vara när jag blir äldre. Vad jag vill ha åstadkommit när jag är äldre och då krävs ju en del, därmed krävs ju att man är ganska tidigt medveten om att skolan är viktig! Så mitt tips är att sätta höga mål för dig själv för att både utmana dig själv och även på så sätt tro på dig själv att du kan kämpa dig dit. För man skall aldrig skämmas för att sätta höga mål åt sig själv. FÖR VI, VI ÄGER!

"My goal is to be filthy rich. Rich in adventure, in health, in knowledge, in laughter, in wisdom, in family, and in love."

Gillar

Kommentarer