Jul & Nyårsguiden

Vad ska jag ha på mig? Är ju en optimal fråga som man själv ställer sig i alla lägen inför ett viktigt event och vad är viktigare än framförallt jul & nyår? Främst nyår. Jobbigt val eftersom man självklart vill vara snygg när man skall fira in det nya året med sina vänner eller kanske familj. Och vad är bättre än en guide som i god tid, leder dig i rätt väg till den perfekta outfiten ? :-)

Viktigaste regeln för att få en förträfflig och lyckad kväll är först och främst känna sig bekväm. Det är A och O. Är du inte bekväm i din outfit kommer du heller inte känna dig snygg. Så att hellre köra på en snygg längre klänning än en kortare klänning som du hela tiden kommer känna dig naken och obekväm i. Så VAR DIG SJÄLV!

Sedan till accessoarer. Var praktisk! En mindre väska är mycket bättre att ha med ifall du skall vidare till flera ställen under en och samma kväll. Därför är det smart att välja en snygg mindre som får plats med det nödvändigaste än en stor jobbig väska som bara väger en massa onödigt som du fyllt på med skräp med saker du trott varit nödvändigt men sedan visats vara helt oanvändbara. Pick your needs!

Sist men inte minst.. skon. Bekväm. Du vill inte få skoskav efter halva kvällen och sedan stå och gråta vid tolvslaget med skoskav som skriker efter smärtstillande. Välj därför en bekväm sko som du vet står vid din sida hela kvällen än en helt ny sko som du inte riktigt vet var du har den ;-)

  • Tips

Gillar

Kommentarer