Latest from me

Nu när jag är borta i varmare breddgrader vill jag förbereda er för möjligen lite mer uppdatering via min instagram där jag heter elsawedebrand.

@elsawedebrand

  • Tips

Gillar

Kommentarer

hannajohansson123
,
kan du tipsa om fest oufit till air force???? ska ut ikväll och jag får paaaaaaaaanik! både enkla outfit och lite vågade och tuffa ;) haha du fattar bästa bloggen <3 <3
elsaw
elsaw,
HEJ!! Ett par schysta kostymbyxor tillsammans med en topp i enkel färg och inte så mycket plåtter. Till detta en blazer och ös på med smycken! Hoppas du får ihop det, kram!!
nouw.com/elsaw
emmakh,
Super fina bilder !
nouw.com/realone
e
,
helluu elsa, världens bästa blogg verkligen! Jag har en fråga som jag skulle behöva ett snabbtsnabbt svar på! Frågar dig eftersom du typ är min inspiration haha.. Men det är såhär att jag har två nyårsklänningar som jag väljer mellan, en svart "kort"/tight med omlottdetaljer och den lila/grå/svarta i spets med ett bälte i midjan från rebecca stellas kollektion.. Båda är ju liksom just tighta och korta och jag undrar ifall det är ok att ha det på nyår? Har sån beslutsångest!
elsaw
elsaw,
Tusen tack, blir varm om hjärtat! Jag skulle säga en svart enkel klänning som du kan matcha med någon kavaj i paljetter eller färg? Eller varför inte någon cool hat eller massvis med smycken? Testa dig fram i vad du känner dig som mest bekväm i, då löser det sig i slutändan! Puss
nouw.com/elsaw
sara.svensson16
,
Vad heter appen du redigerar bilderna i , asså så dom blir som den bilden i mitten av collaget! Superfin e du, kram!