Le Specs

Ännu en vecka avklarad och jag är redo att ta helg. Haft en sådan tung och jobbig vecka att mitt humör varit nere varje minut. Undrar hur mina vänner själva inte blivit deprimerade på grund av mig, haha. Men nu får man se ljust och framåt och tänka att ledigheter väntar och nästa vecka bara kan bli bättre. Har legat och kollat på The City i kombination av sova hela eftermiddagen tills Amanda knackade på dörren. Middag och mys väntar och ser fram emot en lugn och härlig kväll! Skall även försöka ta tag i att göra ett videoinlägg till helgen eller i början av kommande vecka, så om ni har fler frågor, passa på att skriva dem nu :)

Fick även hem dessa fantastiska solglasögonen för ett par dagar sedan och är i samma modell som mina andra fast i vårigare variant. Är helt nedkärad i dessa och kommer användas flitigt under sommaren. Ni hittar dem här!

Gillar

Kommentarer

missrebecca,
älskar väskan! vart är den ifrån?
nouw.com//nouw.com/Rebeccamikaelsdotter
jennifereriksson
jennifereriksson,
Snyggt! Kolla gärna in min blogg för fri frakt hos To DIe For Swimwear och för att följa min viktnedgång!
nouw.com/jennifereriksson
fashionmaniac
fashionmaniac,
Du är tidigt på trenden! På bloggen finns mooadboard och analys av färgtrenderna för spring/summer 2016. Chanel och Boretta Veneta är först med att visa upp den!
nouw.com/fashionmaniac