Måndagsfrågor

Hur ser denna veckan ut för dig?

Mycket av allt, även om jag inte har supermycket att ha och göra med så känner jag mig fullt upptagen näst intill varenda dag. Kul och kämpigt!

Vad ser du fram emot denna veckan?

Att vara ledig på onsdag och att jag skall dansa loss på lördag!

Vad ser du mindre fram emot denna veckan?

Allt plugg som jag MÅSTE göra, känner väl att jag hamnat efter lite i energi och produktivitet men skall sätta igång nu. Dels eftersom jag inte haft någonting tills nu..

Hur peppar du dig för att ta dig igenom denna veckan?

Att ta hand om mig själv. Leva sunt; balans mellan nyttigt och onyttigt. Sova mycket, dricka mycket vatten och ta hand om min kropp. Träna!

Tips för att ta hand om sin hud?

Nu när kylan sakta men säkert börjar ta över landet så är det viktigt att se vad huden behöver. Fukt? Exfoliering? Masker? Jag försöker köra mycket exfoliering och fukt nu då min hud är torr men samtidigt lite oljig. Sen självklart dricka mycket vatten och sova!

Veckans modetips?

Måste nog säga en ankellång rak kappa i någon höstig färg. Har börjar falla mer och mer för långa kappor i maskulin modell. Så fruktansvärt snyggt. OM man matchar den rätt.

Vad gjorde du i helgen?

I fredags var jag ute och åt tillsammans med min familj för att fira att min bror kom hem över helgen. Vi åt på 28+ nya vin bar (Rekommenderas!), sedan fortsatte jag ut i sällskap av lite kompisar. Vaknade sedan upp bredvid Amanda, vi lagade en god frukost och spenderade dagen hemma hos henne. Fortsatte helgen lugnt och skönt hemma tillsammans med familjen. Helt underbart!

Vad åt du till middag?

Idag åt jag en fisksoppa med rostat bröd. Mums!

Följer du någon speciell serie?

Har ju fallit tillbaka till Greys Anatomy. HELT FAST! På säsong två nu, hehe.

Någonting du skall ta dig an denna veckan?

Träningen! Har sagt att jag skall träna minst tre gånger denna veckan. Är ju lite lat, främst att ta sig i kragen till att ta sig till gymmet.

.. slutligen tre ord som beskriver denna veckan?

Mycket, rolig och spännande!

Gillar

Kommentarer

Wilma
,
Jag köpte nu i höst en grå ankellång kappa i lite mer maskulin form men skulle inte du snälla kunna göra ett inlägg där du visar tips på hur man matchar den? Hade varit fruktansvärt hjälpsamt!!
elsaw
elsaw,
Självklart!! Kram!
nouw.com/elsaw