Mattehjälp

Kommer ni ihåg inlägget jag skrev i våras när jag hade mattehjälp inför nationella? Jag hade inga förväntningar alls men slutade att jag och även Lollo samt Elsa var otroligt nöjda. Vi valde att ha en privatlärare under 3-4 tillfällen, 4 h/ gång. Jag lärde mig en hel del som vi inte alls hade gått igenom i skolan, hade en liten repetition på alla delar och räknade givetvis en hel del. Jag lyckades plocka hem det betyg jag siktade på, vilket jag till stor del kan tacka min mattehjälp för. Jag valde Allakando då jag hört extremt gott om dem och resulterade då även bra i slutändan.

Men det jag tänkte tipsa främst om är att i god tid läsa in sig till höstens kurser som dem erbjuder. Allt från räknestugor, privatundervisning men även en extremt bra kurs som innebär att man läser en sommarkurs ett par veckor innan terminen början för en "uppvärmning" inför nästa kurs. Det vill säga du repeterar din förra kurs lite smått för att värma upp ditt skinn ;-).

Ni hittar länken här för att läsa mer om alla kurser i Göteborg.

Men gör er själva en gentjänst genom att välja mattehjälp för är så glad att jag valde att gå intensivkurs innan nationella, det gynnade mig ofantligt mycket. Det bästa av allt är att du kan välja exakt vad du vill ha för hjälp. Om du vill gå varje vecka i räknestuga som verkar otroligt bra om man kanske har lite svårare i matten och inte vill hamna efter/svårt att plugga själv hemma. Eller om du vill ha en privatlärare som hjälper dig efter baserat på vad du behöver hjälp med osv. TIPS!

  • Tips

Gillar

Kommentarer