Maybe you didn't know?

Är en tidsoptimist, tror alltid jag hinner med mer än vad jag egentligen gör.. framförallt på morgonen då jag börjar fixa i ordning mig 10 minuter innan jag skall gå..

Är beroende av handsprit även om jag väl är medveten om att det är inte bra att överanvända det. Så fort jag går av bussen/spårvagnen, toaletter på allmänna platser (deras handtag) och så vidare. Ryser av att tänka på det..

Byter musiklistor hela tiden så har en favoritlåt i en vecka innan jag ändrar och vill lyssna på någon annan. Då vill jag inte lyssna på den föregående på ett bra tag haha.

Är klumpig som satan alltså. Gud. Exempelvis ramlade jag bokstavligen av bussen på fredag den trettonde... HAHA. Skämdes i flera timmar efter det!

Jag är mer ett fan av bakverk än av godis. Skulle hellre unna mig en kladdkaka än en stor godispåse.

Jag älskar att resa till nya platser och utforska mycket. Gillar att lära mig av erfarenheter och inte vad folk säger.

Sjunger varje dag hemma. Bokstavligen. Tror i princip att jag är nya Beyonce som kan sjunga helt fantastiskt.. men så är det ju inte riktigt.

Avskyr att springa men älskar att styrketräna! Tycker det är så mycket roligare för det känns som det känns mer i kroppen än vad löpning gör. Löpning tar aldrig slut och känns inte som man utvecklas överhuvudtaget.

Har naturligt platt hår och behöver därav aldrig platta mitt hår. Bästa gåvan! Tack mamma och pappa ;-)

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Kul lista att läsa,det roliga är att det mesta stämmer på mig också 😃
nouw.com/sarahlinnsliv