Mina bästa beautytips

Jag har tagit upp en hel del om skönhetsideal och det ligger mig varmt om hjärtat då jag tycker det är så absurt hur idealstyrt vårt samhälle är. Man skall se ut på ett visst sätt vilket leder till att man får komplex, som vi alla har. Vi alla. Men det är inte det jag tänkte ta upp nu utan mina bästa skönhetstips för att må "naturligt" bättre, hur jag gör för att försöka bättra mig själv och så vidare.

Drick mycket vatten. Kanske är cheesy men något som är sant. Vatten är den bästa detoxen för våra kroppar och gör att vi rensar kroppar på skit vilket leder till ett gladare "jag", bättre yttre och man får fruktansvärt mycket bättre. Jag försöker dricka 1,5-2 liter vatten om dagen. Dricker det frukost,lunch och middag + kväll. Always and everyday;)

Tvätta hyn både dag och kväll. Jag som säkert alla andra har upp och neddagar när det kommer till ens hy. Ena dagen helt prima och andra dagen så har huden fått besök av två finnar. Dem flesta tvättar ansiktet på kvällen, MEN det många glömmer är att det är minst lika viktigt att tvätta ansiktet på morgonen också. Med cleansing och toner. Under natten har huden samlat på sig en del skräp som lagt sig på ytan vilket man måste tvätta bort innan man lägger på sin make.

Använd toner! Med andra ord ett ansiktsvatten. Det inte alla vet är att det inte räcker att använda endast sin rengöring utan för att bli av med all smuts är tonern minst lika viktig som självaste rengöringen. Du kommer efter ett par dagar märka skillnad på din hy.

Gå utan smink minst en dag i veckan. Huden behöver vila! Lika väl som du vilar kroppen när du sover behöver din hy få lite relax från allt smink du använder på veckodagarna. Söndagar passar perfekt.

Sluta sminka ihjäl dig. Så fort du fått en finne så gör du allt för att täcka den, eller hur? Jag har själv varit där och man känner sig "ful" så fort som man har fått något som inte är perfekt i ansiktet. Men sanningen är att vad vore livet om det vore perfekt? Har du en finne, lev med den i ett par dagar och tvätta rent noggrant. Du är mänsklig, vi får finnar ibland och därför bör man inte spackla ihjäl sig. Vi spacklar bort våra naturliga "jag". Lagom räcker, okej?

Träna! Ta en promenad, ta en löprunda, dansa, spela fotboll, tennis, handboll, vad som! Du blir piggare, gladare och mindre stressad. Man får annat att tänka på än skolan.

Skippa läsken och byt ut mot vatten!

Unna dig ibland, ifall du äter "gott" varje dag blir det inte lika gott efter ett tag. Så sluta upp med sötsakerna och spara till helgen eller en dag i veckan. Du kommer märka skillnad, må bättre och känna sockersuget då!


  • Tips

Gillar

Kommentarer

Nettan
Nettan,
Härliga tips 😊 😊
nouw.com/nettan