Mixed

​Lite blandade bilder tagna på stranden i Marsalam vid vårt hotell. Vi tog oss ut på den otroligt långa för att snorkla bland korallreven och fiskarna.. det var magiskt! Något man måste göra ifall man besöker Egypten. Det blåste en hel del där nere så blev lite kyligt efter ett tag ute på bryggan. I övrigt var det fantastiskt ljus att fotografera i (oftast) så har ett gäng bilder med magiskt ljus.. 

  • Travel

Gillar

Kommentarer

Feelhome.se,
Hej!

Vi på feelhome.se vill gärna inleda ett samarbete med dig och din blogg. Då vår hemsida nyligen lanserats ser vi en stor möjlighet att, via er, nå ut till så många människor som möjligt. Vi på feelhome.se erbjuder er därför en rabattkod på 400 kronor till någon av vår sju största tavlor. För att få tillgång till denna unika rabattkod måste ni gå in på vår hemsida och välja ut den snyggaste tavlan som ni tycker om och dela länken samt produktbilden på er blogg.

Ni får även möjlighet att gå in på vår Facebook sida och vara med på våra unika tävlingar. För att vara med på tävlingen måste ni gilla vår sida samt dela inlägget och sist men inte minst tagga en vän.

Kort beskrivning om oss på feelhome.se

Vi är två unga entreprenörer som precis lanserat vår onlineshop där vi säljer unika handmålade oljemålningar och väggdekorer. feelhome.se erbjuder även kunden att själv komma med sitt egna motiv och få det handmålat.

Tveka inte att höra av er om det är något ni undrar över. Ha en fortsatt trevlig dag och god fortsättning!

Med vänliga hälsningar
Robin
www.feelhome.se
emmakristina
emmakristina,
Ååh så underbart!! Hoppas ni har det halt fantastiskt! 😊
nouw.com/emmakristina
katerina
,
virkelig dejlig!!
http://survivewithme.bloggersdelight.dk/
northwind
northwind,
Lagomt sugen på sol man blev 😃
nouw.com/northwind
jossanj
jossanj,
Wow ser helt fantastiskt ut!
nouw.com/jossanj
sanna,
Tips på en bra bok?? 😊
www.fashionjoint.se