Morning cravings

​Ett sent god morgon! Sov ut riktigt länge idag vilket jag behövde, kände jag. Gick upp vid tolv tiden och gjorde en riktigt god frukost till mig själv. Även det behövligt ;-) Kaffe, egg n bacon, råjuice och granola. Perfekt start på en lördagsmorgon och helgen. Vågar mig knappt ut idag eftersom att vädret inte är på topp. Tydligen har det snöat en hel del i natt så får helt enkelt stanna inne idag. Planerade egentligen att träna men kanske inte passar så bra..får vänta till imorgon. 

Vill iallafall tipsa om en supergod granolamüsli som jag smakade nu i början av veckan och är redan inne på min andra påse. Det är ett UF företag som har startat detta och heter "Great Granola". Granolan är sockerfri vilket är ett stort plus för mig som ogillar tillsatt socker. Müslin består av nötter och bär men även kokos vilket jag tyckte var en jättegod kombination. Har ju inte skrivit så mycket om UF företag på bloggen men vill verkligen tips om detta då granolan är både nyttig och supergod. Passar perfekt till vaniljyoghurt el alternativt grekisk. Ni finner dem på instagram "GreatGranolaUF".

Nu är det dags att sätta tänderna i städningen och finna lite inspiration som jag brukar göra på lördagar. Ser framemot en lugn dag med familjen. Längesen!

Gillar

Kommentarer

LinnLarssonn
LinnLarssonn,
Gronolan ser väldigt mumsig ut! Ska testas! ✨
nouw.com/linnlarssonn
jossanj
jossanj,
Gott!! 😊
nouw.com/jossanj
almadahlstrom
almadahlstrom,
Mums, det ska testas!
nouw.com/almadahlstrom
emmel
emmel,
Åå vad gott 😃
nouw.com/emmel
amathildas
amathildas,
ser jätte gott ut 😊
nouw.com/amathildas
LovisaBriggert
LovisaBriggert,
derstens
derstens,
Vad gott det ser ut! 😍
nouw.com/derstens
Minna
,
hej finis! tänkte bara fråga dig vad ni hade på er på klubben (alltså på kvällen, inte afterskin) på eran skidresa i valtho? jag skall bort detta lov men vet inte rikigt vad för "party outfits" man har på sig i sånna skidorter? jäätte tacksam för svar!!! du är grym btw, puss! (om du har några bilder där man ser era outfits i valtho skulle jag mer än gärna vela se! 😊)))
SandraMarie
SandraMarie,