Motivationen när du behöver den

God kväll godingar! Kan ju säga att det var otroligt tråkigt att vakna upp till skolvecka..saknar ledighetskänslan redan. Kan åtminstone trösta mig med att jag har snart helg igen. Älskar helger!

Idag på morgonen öppnade jag upp ögonen där jag mötte alarmklockan med sömniga ögon och kände en ångest. Kolsvart ute och minusgrader. Det säger ju sig själv, Elsa du skall INTE ta dig ut. "Go back to bed." Var ju olyckligtvis tvungen haha! Början på November och det är redan minusgrader och snö. Fy!

Hängde med Julia hem en sväng efter skolan där vi drack kaffe en liten stund innan jag åkte hem och slocknade i sängen. Lever med ständiga dilemman kring skolan då jag inte riktigt kommer in i en bra rytm. Har i princip ett ständigt lugn men så fort det kommer en lite tuffare vecka, kör jag på med samma tempo som innan..vilket givetvis inte fungerar eller är hållbart för den delen. Så nu, till hur jag skall försöka lösa detta pusslet? Motivationen, kan du komma på momangen?

Gillar

Kommentarer

Rakeleb
Rakeleb,
Tycker det är ganska mysigt med snö men det är ju lite segt att lovet är över!
nouw.com/rakeleb
poppy
poppy,
Så svårt det där med motivationen! Ibland så vill den helt enkelt inte infinna sig och då är det riktigt svårt att köra på. Hoppas det vänder snart! Kram
nouw.com/poppy