Musthaves för hösten!

Hösten är här vilket ingen har missat, förhoppningsvis? Inspirations- & tipsinlägg har ju varit i överflöd här på bloggen och tänkte inte riktigt sluta med det än. Musthaves för hösten tycker jag är den perfekta polotröjan oavsett om det är en tunn eller den lite tjockare stickade tröjan. Polo är polo och det är det ultimata höstplagget. Om du inte har införskaffat dig den ännu så är det hög tid att göra det nu, kappan. Visserligen är den inte för alla MEN du måste hålla med om att den är riktigt snygg och bygger upp din feminina sida tillsammans med ett par stövlar? JA!

ACNES fantastiska sko är ju en given boot för denna härliga modesäsong. En perfekt sko är en viktig del i perfekta höstgarderoben. Psst H&M har även fått in en massa härliga stövlar, checka in här!

Sist men inte minst är ju en snygg väska A och O när det kommer till accessoarer. Dessutom tycker jag väskor är värda ett par extra slantar då man kan ha dem i såpass många år. MEN, har man inte budgeten för tillfället, kolla in Zaras härliga sortiment här!

  • Tips

Gillar

Kommentarer

rosenqvist99
,
Dessa är dem bästa inläggen! Din stil är perfekt och varje outfit/plagg du lägger upp är precis sånna plagg jag själv skulle köpa! Gör mera höstcollage 😃DDD Kan du göra ett med snygga höstkappor/jackor för ett bra pris i helst fler färger än bara en vanlig svart? KRAM