My makeup

Får ofta frågor angående hur jag sminkar mig dagligen. Är ganska enkel av mig när det kommer till den vardagliga rutinen kring just sminket. Mina sminkrutiner brukar variera dag till dag, beroende på vad jag känner att mitt ansikte/hy har för behov just den dagen. Ibland kan det behövas en del täckning under ögonen eller att jag fått en plötslig finne eller så behöver jag ingenting alls. Nu när jag dessutom alldeles precis har kommit hem från semester är jag solbränd och därmed behövs inte så mycket. Men tänkte ändå dela med mig av vad jag ungefär använder mig av just nu. 

​Basen ​består av tre grundprodukter som jag blandar/kombinerar. Jag börjar alltid dagen med att applicera Clarins Beauty Balm då jag tycker man får så fint resultat. Älskar känslan efter, känner mig extremt fräsch. Jag fortsätter med att antingen applicera Laura Merciers bb cream/färgade dagkräm som jag ä-l-s-k-a-r. Helt klart favoritkrämen.. eller så varvar jag med Shiseidos BB-cream som även den är otrolig. 

​Jag fortsätter​ sedan med att applicera lite solpuder på kinderna och där solen faller naturligt. Visserligen är solen inte så stark nu under vintern, men använder mig av Diors solpuder nu för att känna mig lite fräschare och förgylla brännan ytterligare. Sedan applicerar jag lite rouge på kinderna. Beroende på om jag använder mig av solpudret eller inte så använder jag krämrouget om jag endast har det på och det andra ifall jag har solpudret, för annars blir det kakigt vilket vi inte vill ha ;-) Båda dessa är från Clarins.  Sist men inte minst finslipar jag lite med highlighter från Bobbi Brown och YSL's tout éclat för att ljusa upp under ögonen och ljusa upp mörka partier. 

​För ögonen​ använder jag oftast bara mascara, They´re real från Benefit som är underbar. Ger volym som attans. Dock föredrar jag att skippa mascaran 8/10 gånger men händer ibland. 

​För mina läppar​ använder jag mig av Elizabeth Ardens 8h lip balm som är fantastiskt för läpparna och återfuktar som det ska. Har det alltid i väskan. 

​Klicka på produkterna för att komma till återförsäljare.

Gillar

Kommentarer

tildanordgren
tildanordgren,
lisaslottner
lisaslottner,
Hade varit kul och få se en video:)
nouw.com/lisaslottner
powerbywomen
powerbywomen,
Jättefint! 😊
nouw.com/powerbywomen
HannaSindi
HannaSindi,
Fint! nouw.com/HannaSndi

nouw.com/hannasindi
jossanj
jossanj,
Bra inlägg!😃
nouw.com/jossanj
cajsaph
cajsaph,
älskar den från clarins!! så bra 😊
nouw.com/cajsaph
carolinelindfors
carolinelindfors,
Alltid så naturligt fin 😊
nouw.com/carolinelindfors
linnmalou
linnmalou,
Älskar när vardags sminket ser naturligt ut, och inte är för mycket! You go girl😄
nouw.com/linnmalou
Feelhome.se,
Hej,

Jag råkade bläddra förbi din blogg och tänkte om du kanske var intresserad av att göra ett inlägg om min hemsida www.feelhome.se ? För det får du självklart en väldigt förmånlig rabattkod 😊
www.feelhome.se