Njutbara ställen

Da Matteo

Alltid lika trevligt dock blivit allt populärare vilket resulterar att man sannerligen träffar på folk man känner och är ofta fullt. Men kaffet och den varma chokladen sitter aldrig fel. Tipsar dessutom om deras goda pizzor på Magazingatan och Piadinon i Victoriapassagen. Vill man vara lite i fred? Gå 20 m mittemot Magazingatans café till Rostfritt. Lika gott men mindre folk!

Kafé Magasinet

Ett mysigt krypin som ligger lite från stan men är ytterst värt tiden att ta vagnen/bussen med. Ligger på tredje långgatan i Linné och du går av vid Järntorget som närmaste hållplats. Kaffet är magiskt, inredningen fyller upp förväntningarna och morotskakan vill du inte heller missa!

Haga

Med en promenad in i Haga finner du mysiga caféer i hörn efter hörn. Otroligt goda bakelser som gör att du drömmer dig bort i Sagoland tillsammans med trevligt sällskap förgyller du dagarna väl. Le Petite Café bjuder på smaskiga frukostar och Kringlan deras magiska bullar och bakelser. När du ändå väl är där, passa på att kolla Hagas Julmarknad för att förgylla julstämningen.

Bar Centro

Ligger kant i kant med NK och hör man ett Ciao eller italiensk musik bör du inte bli förvånad. Ett litet hål i väggen kaffeställe med kaffebönor importerat hela vägen från Italien. Specialister på kaffe och trevlig personal är synonym med namnet och är du förbi här, ta en kopp och njut. ​

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Andreatherese
Andreatherese,
De Matteo finns även på sprängkultsgatan 10 , nära hållplatsen domkyrkan. Där finns det även möjlighet för mer matigt , supergod mat har dem där :)
nouw.com/andreatherese