Önska dig/ge bort i julklapp

Wishlist 2015

Att veta vad man skall ge bort, önska sig i julklapp eller varför inte köpa till sig själv någon godbit kan ibland vara en svår pusselbit. Här ovan är ett par gyllene tips för dig som är ute i sista minuten och skall beställa/köpa julklappar.

1. Den varma koftan. Oavsett om den är stickad eller om den är i den klassiska beiga eller säsongsfärgen så är koftan den perfekta presenten inför kallare tider. Denna från Rebecca Stella for NLY är ett ultimatum för dig som vill sticka ut i vinter.

2. Festklänningen är alltid ett säkert kort i garderoben. Denna sockersöta spetsklänningen kommer ge ett par extra blickar under kommande event och middagar.

3. The classic heels. För en komplett look är dessa ingen tvekan att köpa eller ge bort. Med ett par lite tjockare stiletter som bildar ett par läckrare pumps gör dig till den hetaste på dansgolvet.

4. Eyelinern/skuggan. Gör dina ögon lite kaxigare och gör outfiten komplett genom att satsa snäppet extra på sminket och inte klädseln. Go for it!

5. The ultimate bra. Svårt att veta vad du skall ha under nyårsblåsan? Passa på att införskaffa dig denna "hjälp i nöden" bhn och rocka det nya året med stil. 

6. The Chunky heels. ​Alla tjejers vinterdröm är dessa boots. Gör benen snäppet längre, outfiten snyggare och enklare att gå i. Så är dessa en självklar investering eller julklapp nu i sista minuten. 

  • Tips

Gillar

Kommentarer

ericabjoorkander,