Önskeinlägg?

För ett bra tag sedan så hade jag ganska regelbunden check gällande vad ni vill se mer av eller om det är något ni skulle vilja veta mer av. Något speciellt ämne eller vad jag har för åsikt kring något specifikt. Brukar själv tycka att dessa typer av inlägg är ganska smarta då ni får chansen att tycka något. Ibland i kommentarsfältet är det svårt att alltid hinna med alla kommenterar och önskemål ni skriver. Och för er som undrar, så är sminkvideo påväg upp, men blivit strul med mitt program på datorn så håller på med denna ännu. :-)

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Hej! Jätte bra blogg!! Jag tycker att du skriver jätte inspererande inlägg men önskar att få lite mer tankar och åsikter om saker. Kanske ett inlägg hur du ser på kroppsideal eller popularitet i kompisgäng?
Lisa
,
Älskar din blogg! Var i Gbg för några helger sen och undrar vilka dina tips på bästa uteställen/ta en drink ställen är om man är 19? Kram!!
Svea
,
Hade varit kul med ett inlägg med restips! Ska iväg med min pojkvän i sommar och tar gärna emot alla tips jag kan få.
Filippa
,
Skulle du vilja ge lite tips ganska fort om dina favoritrestauranger och favoritställe att gå och ta en drink på i Göteborg är?:) .
Ebba Hallberg
,
Hej, skulle du kunna göra fler qoutes inlägg som du gör ibland så inspirerande, och sen ett inlägg med planer efter studenten och även ett år framåt efter det kanske? Typ vad du vill bli osv senare i livet 😊 <3<3
mikaelasvahn
mikaelasvahn,
Fina bilder, tar du dem med din telefon?
nouw.com/mikaelasvahn